Tgrt 'den bahsediliyor. TRT değil.
hatalarını anlamışlar bence de, biz daha güvenli olduğu için kullanıyoruz sonuçta hangimiz milletle tartışıp strese girmeyi ister ki?
ben emniyet şeridinde çoğu zaman diğer araçlardan yavaş bir şekilde giderim, anca trafik sıkışınca onlarda biraz daha hızlı olurum mesela. emniyet şeridini trafiğin sıkışmadığı zamanlarda çoğunluk ile yol verme amaçlı kullanırım, arkadan gelen araç bırakın kornayı selletörü o yaklaşmadan ben zaten çekilip yol vermiş oluyorum, tamam yol benim ve hızım 70 km ama arkadaki sürücü sola çıkamıyor ve oda 85 ile gitmek istiyor ve benim emniyet şeridine yaklaşmam yada çıkmam yeterli olacak adamın geçmesi için. bu durumda ben niye inat edip "bu şerit benim adam sol şeridin boşalmasını beklesin ve sollamaya çıksın" diyeyim ki?
evet bu tırnak içine aldığım cümleyi uygulayan yakın tanıdıklarım var ve yanlış yaptıklarını söylesem de karşı çıkıyorlar.
bilemiyorum, ne yapmaya çalışıyorlar yahu amaç ne vallahi bazen kızıyor insan, ben kimse için bir art niyet düşünmezken milletteki bu kini gördükçe bu sefer ben onların iki katı nefret ile doluyorum. taksiciler ve minibüsler iş gereği acele ediyorlar ve her zaman önceliği onlara tanıyorum ben yani yol veriyorum. büyük mavi otobüsler falan olduğunda onlara yol veriyorum yavaşlıyorum.
bakın bir otobüsün içinde var 50 kişi biz motosiklet yada araba olarak 1 yada 2 kişiyiz, bu durumda 50 kişinin önceliği daha doğrudur. otobüs ve minibüs gibi araçlara yaklaşırken yola çıkmasını anladığınız an siz yavaşlayın ki onlar üzerinize kırmak zorunda kalmasın ki zaten benim denk geldiğimin çoğu sinyal veriyor.