İsteyen istediği gibi sürsün diyorum, dördüncü mü oldu bu? 
istanbulda motosiklet kullanıpta sıkışık trafikte emniyet şeridini kullanmayan açık ve net gerizekalıdır. yahu zaten bunca insan trafikten kaçmak için motosikletleri tercih ediyor. yorumlarınıza akıl sır erdiremiyorum gerçekten.
her zaman plakayla gezmişimdir, her türlü hayvanlığı da plakayla yapmışımdır, güzelce de cezamı yemişimdir. fakat bu emniyet şeridinde motosiklete ceza kesilmesi durumu tamamen işgüzarlık, plakayı çıkarma vakti gelmiş artık.
bu arada tüm EDS ler aktif edilmiş, avcılar beylükdüzü arası 388 tl ceza yemişim araba ile gecenin 2 sinde. özel şirket devraldı diye duydum tüm sistemleri. geçmiş olsun herkese.
PUHAHAHAHAHAHAHHAya adam hayvanları salmış meraya, bize laf yetiştirerek kendini oyalıyor, ilgi çekmeye çalışıyor. belki de kimse normal hayatında adamın yüzüne bile bakmıyor, muhattap olmuyor, burada onlarca üye ona laf anlatmaya çalışıyor. adamın köyünden araba geçmiyor belki de, siz ona istanbul trafiğini anlatıyorsunuz.
bırakın ilgilenmeyin şu trolle...
trolcüm bak fuar var. gel istanbula da dötün sele görsün... bak bir de, büyük bir su görücen. korkma o istanbul boğazı. memleketine dönünce istanbulu su basmış diye anlatma.
Bunu ezberleyeceğim, gerekirse tekrarlarım. Tutarsa iyiymiş. :cat:Emniyet şeridi: Otoyol veya bölünmüş karayollarında; trafik kazası, arıza halleri, acil yardım, kurtarma veya kaza incelemesi amacıyla kullanılmak üzere ayrılmış olan ve yol eksenine paralel oluşturulan yol bölümüdür. Öncelik itfaiye , ambulans ve cezaevi aracı olarak sıralama devam eder. Uluslar arası trafik kuralları derki : şehiriçi ve şehir çevre yollarında 2 şeritli yollarda orta şerit arasında iki yanında 70cm sagdan 70 cm soldan olmak üzere iki yana kısa çizgiler atılarak motosikletlerin güvenli sürüş yapabilmeleri için çizğiler çekilir, 3 ve ya 4 şeritli yolar da ise en sol şerit ile onun yanındaki şerit arasına aynı işlem yapılır. Trafik ışıklarının önündeki yaya geçidi enleme çizgilerinin ardına 2 metrelik bekleme depo alanı kırmızı çizgiler çizilerek yapılır der . Memur bey siz devletin temsilcisi olarak bana bunların yapıldığını söyleyebilir misiniz.
Haliç köprüsüne girerken neredeyse hepimizin kullandığı bir alan var. Bkz: ekteki foto. Bu alanda ceza kesilmektedir.
Evet arkadaşlar bende bugün eds den ceza geldiğini maalesef öğrendim. Dikkatli olun.
Evet arkadaşlar bende bugün eds den ceza geldiğini maalesef öğrendim. Dikkatli olun.
Mahmetbey gişelere gelmeden önce arka plakayı okuyan bir kamera var.Saolsun bir kurye arkadaş yolda beni uyarmıştı yaklaşık 1 ay önce.
Burda eds ye yakalanıp ceza yiyen arkadaşlar var demişti bana.O günden beri tam bu iki noktada emniyet şeridini kullanmıyorum artık.
[url]https://i.hizliresim.com/LvlMQG.png[/url]