İyi yapmış. Geçenlerde çevik kuvvet müdürlüğünün önünde bir arkadaşla buluşacaktık. 5-10 dakika bekledikten sonra içeriden ekip çıkıp beni sorguya çekti. Burada bekleme kameralardan gördük terör eylemleri olabiliyor uzaklaş dedi gittim ben de.
yine zaafiyet, ya sen gerçekten bombalı bir şahıs olsaydın oraya kadar sokulmuş eylem yapacak ne olacak dı, gel bakalım dediği anda patlatacakdı kendini. madem şüpheli gördün ne bileyim daha profesyonel yaklaşılması lazım diye düşünüyorum
babamın rütbesi yarbay ve hayatımın tamamını lojmanlarda yaşayarak geçirdim. Sadece istanbul değil de gerçek Anadolu'ya çıkmanızı öneririm. Bir kolluk kuvvetinin her zaman temkinli olması ile kendi vatandaşına canlı bomba, öcü gibi bakması farklı şeyler. 1 sene askerlik yaparak anlayamazsınız tabii ki fakat insanları kolluk kuvveti personelinden korkutmayın. Yazdıklarınızın saçmalığına bakmadan inanan insanlar olabilir. Konuyu açan arkadaş da sizin gibi düşünseydi kaçabilirdi ve başına durduk yere iş açabilirdi. Son kez söylüyorum hiçbir sivil vatandaş potansiyel bir canlı bomba, terörist olarak görülmez askerler arasında.
Sen önce tartışma adabını öğren, boyundan büyük laflar etme, tanıyıp bilmediğin insanlara hakaretamiz ifadeler kullanarak saldırma, ondan sonra gel, ben sana bilmediğin ve muhtemelen hayat boyu öğrenemeyeceğin bir sürü şey anlatayım, çocuk! Benim vakt-i zamanında anlayıp unuttuklarım senin bildiklerinden daha fazladır. Senin bir sene yaptığın askerliği ben senden bir buçuk kat fazla yaptım, eğer bir anlamı ve önemi varsa. Sen lojmanlarda babanın rütbesine sığınıp yaşarken ben KKK'da GnKur'da kendi uzmanlık alanımda albayları generalleri fırçalıyordum. Önce kimle dans ettiğini öğren, ondan sonra ortaya çık.