Emniyet Kemeri Takmadığım İçin Ceza Yemişim

:mrgreen: Komedi yaaa valla komedi. İnanamıyorum böyle bir olaya. Ama sonunda bu da oldu diyorum kendi kendime.. Yakında radarada girerim ben cygnusla. :queen: Tutmayın beni. :queen:

Şimdi şöyle anlatayim. Motorumun muayenesi geldi, defterdarlığa gittim, borcu yoktur almak için. Ceza var dediler. :cyclopsan Dondum kaldım tabii. Ben ve ceza. :silent: Neymiş bu dedim. Neyse emniyet kemeri demesinler mi ? Yapacak bişey yok. Ödedik paşa paşa.. :pr: Üstüne de bir bardak su içtim eczaneye gelince. :pr:

Manisanın bir köyünde bulunan traktöre de istanbul da köprüden kaçak geçti diye ceza gelmiş.:cherry:

bütçe de açık var.yardım et sen de biraz nolacak:queen:

ben soğuk su içmezdim ama elden de pek bir şey gelmiyor sanırım . geçmiş olsun

haha süper ya :cherry::cherry::cherry:

geçmiş olsun tabi :rendeer:

geçmiş olsun. ceza sorgularken 508 lira ceza yediğimi öğrenmiştim. Sadece tutanak numaraları vardı. vergi dairesine gittiğimde 2004 yılında tanımadığım biri tarafından yenilen ceza benim 2006 yılı trafiğe çıkışlı motorumda görünüyordu. Lakin benim ödememe gerek olmadığı söyendi.

Burası Türkiye....
Daha bilmediğimiz ne garip cezalar vardır kesilen...

şaka gibi :queen:
tubiş sende baglasana motorda emniyet kemerini niye uymuyosun kurallara :queen:

Öncelikle geçmiş olsun diyerek hemen altına devam edeyim :)

Burası Türkiye herşey olabilir :)

Konuyla alakalı değil ama benim de bilmemkaç sene önce kurmuş olduğum, 2 sene önce satmış olduğum, sadece hala yönetimi bende olan herhangi bir ticari amacı olmayan forumuma Türk Telekominikasyon Daire Başkanlığı ndan ihtar geldi mesela :)

Neymiş efendim, Ticari amaç güden sitelerin iletişim bilgisinin ana sayfada olması gerekiyormuş da bizde yokmuş :) Efendim söyliyim, adım soyadım telefonum bilmemnem yazacakmış orada, hatta adres verecekmişiz, sunucu bilgimizi yazacakmışız falan da filan da :)

Ondan sonra üyeler 7/24 arasınlar :)

Kanun maddelerini saymışlar, 1 hafta içinde tamamlamaz iseniz şu kadar para cezası bu kadar para cezası :)

Yaptım istediklerini bi de mail attım bekliyorum bakalım :)

Nasreddin Hoca ölmedi içimizde yaşıyor:queen:!
Tuğba kardeşim,bu cezayı normaldede ödemen lazım fakat paranı itirazla geri alabilirsin.Trfik şube müdürlüğüne bir dilekçe vermen gerekiyor bildiğim kadarıyla.Ha parayı alamazsın başka cezadan mahsub ederler o ayrı konu.Ben inanıyorum,bundan sonraki cezan,tek dingilli kamyona 40 ton yük atmış olarak tespit edilecektir:cherry:..

Hiç uğraşamayacağım. Sadakam olsun. Hoş bu devletin sadakaya ihtiyacı yok ama olsun !

Ödemeseydin keşke.Bu cezalar plakanın eski sahibine gelir. Ödememek için itiraz etmen yeterliydi. Ben de daha önce itiraz ettim ve ödemedim.

:mrgreen::mrgreen:

hey allahım ya olaya bak.

Yakında bunun iki tekeri eksik diyede ceza keselerse şaşırma:queen: çocuk bisikleti gibi 4 tekerli olur :queen::queen:

Ödemeseydin keşke.Bu cezalar plakanın eski sahibine gelir. Ödememek için itiraz etmen yeterliydi. Ben de daha önce itiraz ettim ve ödemedim.

Ödemeden nasıl muayenemi yaptıracağım ? İkincisi de motorun eski sahibi olayı nerden çıktı onu anlamadım. Motorumu 3 sene evvel sıfır aldım.

Ödemeden nasıl muayenemi yaptıracağım ? İkincisi de motorun eski sahibi olayı nerden çıktı onu anlamadım. Motorumu 3 sene evvel sıfır aldım.

Önceki sahip şöyle oluyor, kullandığın plaka önceden başka bir araçta oluyor ve daha sonra sana veriyorlar :)

Şahsen, ben ilk motorumu aldığımda, bir süre plakam bir minibüse kayıtlı görünmüştür :queen:

ya tubis bi harf veya rakam karışmış.. sanki trilyon ödedin haa nolcak kıs.. üç beş kuruş cezanın lafımı olur.. bak sanayide tanıdıklar var senin motora kemer yaptıralım bidaha başın arımasın.. demedi deme :queen:

oda güzel allahtan atmosferi deldiniz diye ceza kesmemişler....:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar