emin'in gidişine üzülen atillayı teselli etmeye gidiyorum

kadıkoy den hangı mınubus yada otobusler gecıyo bi soylersenız belki bende gelirim iş çıkışı

Teselli edeyim derken hepiniz birden hüngür hüngür ağlamıyasınız :mrgreen:İyi eğlenceler..

Herkes birbirine gerekeni yaptı.

Teselli olsun başka şeyler olsun güzeldi:rendeer:

cadde tarafında olan varmı şerif ve ilkay yolda kalmış 5-6 numara alyan gerekiyomuş

konu dışı ama idare edin...

evet güzel bir ortam oldu atilla hüngür hüngür agladı zor teselli ettik :queen:

buda selçuk emin in gitmesi umrumda değil dedi ben üzülmem üzüleni teselli etmem dedi boyundan büyük işlere kalkıştı :queen:

tabi her ne kadar emin in arkasından üzülenler olsada tek tük dengesizler de vardı :queen: ve gülerek kutladılar emin in gitmesini.
Bu resimde pek belli olmuyo ama bir sonraki resimde daha iyi görüceksiniz umarım emin görmez bu resimleri :queen:

çagla haber varmı arkadaşlardan yolda kalmışlarya

Son düzenleme:
Atilla mesaj atmıştı ama gelemedim ...
mesai vardı ...
Çabuk gider çabuk gelir merak etmeyin... :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
artık buluşmalar anadolu yakasında oluyor,avrupa yakasında hiç olmuyor motor yok bizde gelemiyoruz.

evet güzel bir ortam oldu atilla hüngür hüngür agladı zor teselli ettik :queen:

buda selçuk emin in gitmesi umrumda değil dedi ben üzülmem üzüleni teselli etmem dedi boyundan büyük işlere kalkıştı :queen:

tabi her ne kadar emin in arkasından üzülenler olsada tek tük dengesizler de vardı :queen: ve gülerek kutladılar emin in gitmesini.
Bu resimde pek belli olmuyo ama bir sonraki resimde daha iyi görüceksiniz umarım emin görmez bu resimleri :queen:

çagla haber varmı arkadaşlardan yolda kalmışlarya

burdaki kask ve mont bana hiç yabancı gelmedi ya :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar