Emeklye Aranizda Yer Var Mi

Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım.Siteyi tesadüf eseri buldum biraz inceleyip üye oldum.Emekliyim Mondial 100 lük motorum var.Tekirdağ/Çerkezköy de oturuyorum. Boş zamanlarımda amatör olarak balık tutmaya gidiyorum.Sizlerle tanışmaktan zevk alacağimi belirtirim.
BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR.

Emekliye Aranizda Yer Var Mı?

abi ne emeklisi olduguna baglı:silent:
memur ve bagkur emeklilerini aramıza kabul ediyoruz ama ssk emeklilerini almıyoz umarım ssk emeklisi degilsindir:mrgreen:

hoşgeldin abi umarım forumda iyi vakit geçirir ve hep burda kalırsın. :cherry: :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoşgeldiniz recep abi yer varmı nedemek iyiki geldiniz inş kalıcı olursunuz.

hoşgeldınız umarım kalıcı olursunuz. Hoşça vakıt geçireceğiniz bir yer. Rüzgarınız bol kaskınız takılı ola.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım.Siteyi tesadüf eseri buldum biraz inceleyip üye oldum.Emekliyim Mondial 100 lük motorum var.Tekirdağ/Çerkezköy de oturuyorum. Boş zamanlarımda amatör olarak balık tutmaya gidiyorum.Sizlerle tanışmaktan zevk alacağimi belirtirim.
BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR.

hosgeldın abıcım......insallah kalıcı olursun....
abıcım bende balık tutmayı cok severım....kucuklum balıklarla gectı...hergun balık tutmaya gıderdım....yarlara cok pis dalardım....elımle gocaman gocaman balık tutardım...bazende kurbaga,yengec,yılan...:cherry:
keske ankda olsaydında beraber balık tutmaya gıderdık.....:pr:

hoşgeldiniz.hoş sohbetler etmeniz ve kalıcı dostltuklar kurmanız dileğiyle

Sen Merak Etme Başımızın Tepesinde Sanada Bir Yer Vardır Mutlaka:p Hoş gelmişsin aramıza.......

Hoşgeldiniz,:rendeer: emeklilik inşallah bizede nasip olur.

Yaş vurmasaydı seneye bende emekliydim:silent: .Şimdi 2011 i bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar