Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar geçen hafta ybr125 esd motor aldım , etrafımdaki motosiklet kurslarının "kullanmayı bilmiyorsan kayıt yapamayız" sözleri beni buna itti. Açıkçası forumda geçirdiğim vakitten sonra özgüvenim kaybolmuştu , yaş 28 10 yıldır aktif olarak trafikte araç üzerindeyim. Yanlış olduğunun farkındayım ancak bu sabaha kadar 2 kez kapalı pazar alanında deneme sürüşlerim oldu ve bu sabah saat 6 da yola çıkmaya karar verdim , pazar günü trafiğin olmadığı bir saat olduğu için bu saati tercih ettim.. Ehliyetim yok ve eylül sonu için ehliyet kursuna yazıldım yukarda belirttiğim gibi ehliyet kurslarının kullanmayı bilmeyeni reddettiği için bu kararı verdim ve yola koyuldum Ankara yı bilenler için Keçiören'den çıktım şehir içinden Etlik'e gittim ve Etlik'den otobana bağlandım , otobandan Pursaklar'a gidip oradan Keçiören'e geri döndüm .Anlatılmaz bir haz 125 lik motorda olsa beni oldukça tatmin etti ve ilk defa özgürlüğü iliklerime kadar hissettim

Bu arada direk A sınıfı ehliyete yazıldım , 600 cc lik bir motorla sınava gireceğim ybr125 ile edindiğim tecrübeler sınavı geçmem için yeterli olur mu ?

Bu arada direk A sınıfı ehliyete yazıldım , 600 cc lik bir motorla sınava gireceğim ybr125 ile edindiğim tecrübeler sınavı geçmem için yeterli olur mu ?