Elveda İETT

D&B motordan almışsın BD plaka olmuş :) iyiymiş. Motorda super gözüküyor valla allah hep güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...

hayırlı uğurlu olsun. mete_han mt yi cbf ci yapacak honda türkiye de hissesi mi vardır nedir yahu :)

hayırlı olsun. lastikler duro ise hemen değiştir başına iş açılmadan.

Motosikleti
Hornet
Hayırlı Uğurlu Olsun:)
Bu arada daha önce söyledim mi bilmiyorum:)
Soyadı adaşıyız:mrgreen:
By Arıkan:p

arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim =)

Soyadımı seviyorum kardeşim, Arıkan =) Arıkan olmak bi ayrıcalıktır :p

duro nun nesi var bende ondan kullonıyorum ? :)

MOTORUN HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER..:wiinkk:

Cbf 150 üzerinde gelen duro 'lar çok sert hamurlu ve sıcak havada 15 km gittikten sonra yol tutmaya başlıyor, yağmurda ise felaket kayar. CBF 150 nin fabrika çıkışı gelen lastik sorunu daha önce bu forumda çeşitli başlıklarda tartışıldı, isteyen aratır bulur,aynı tartışmayı tekrar açmayalım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun,asfalt yüzü görmeyesin,zımba gibi makina,bu mete kesin cennetlik,nerde cbf 150 alacak adam orda mete:)

tertemiz kz gibi maşallah kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Yakındır bende kurtulucam İETT'den ve 5 dklık yolu trafıkten dolayı 25 dkda gıtmekten :queen:
Kazasız,Belasız iyi günlerde kullan :rendeer:

oy oy oy yeni motor da bir başka oluyor yahu ben de satmazsam komple söküp metal aksamları kaplatmayı grenajları ve depoyu boyatmayı düşünüyorum şöyle sıfır gibi dursun bari sıfır olmasa da

Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Çil çil parlıyor Maşallah.:cherry:

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin... İnşallah yıllarca motorun böyle temiz kalır. :cat:

Bu arada konu başlığına bittim :queen: Bende CBR ımı ilk aldığımda böyle demiştim :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar