Elmalı barajına nasıl giderim.

arkadaşlar elmalı barajına balık tutmaya gideceğim fakat yerini tam olarak bilmiyorum..ümraniyeye yakın diye biliyorum ama nasıl gideceğim bilmiyorum... tarif edecek bir motosiklet kardeşi arıyorum... şimdiden teşekkür ederim...

Bahsettiğin Baraj Evimin 500 Mt Aşağısı :)

Nasıl Gideceğin Çok Basit İbb Şehir Rehberini Aç Ümraniye Carrefouru Bul.
Kocatepe Mezarlığı İstikametinde Devam Et Mezarlık Bittikten 400 Mt Sonra Işıklardan Tam Sağa Dönüş Var Çavuşbaşı İstikameti İki Tarafı Ormanla Kaplı Ordan Hiç Sapmadan Devam edersen yaklaşık 700 mt sonra solunda barajın dibinde olursun gerçi ben barajın her köşesini biliyorum ama oraya gidebilmen için bu yeterli :)

Cometle gitme:)

en son 20 sene önce gitmiştim,kızılkanat vardı şuan oda kalmamıştır sanırım:pr:

Bahsettiğin Baraj Evimin 500 Mt Aşağısı :)

Nasıl Gideceğin Çok Basit İbb Şehir Rehberini Aç Ümraniye Carrefouru Bul.
Kocatepe Mezarlığı İstikametinde Devam Et Mezarlık Bittikten 400 Mt Sonra Işıklardan Tam Sağa Dönüş Var Çavuşbaşı İstikameti İki Tarafı Ormanla Kaplı Ordan Hiç Sapmadan Devam edersen yaklaşık 700 mt sonra solunda barajın dibinde olursun gerçi ben barajın her köşesini biliyorum ama oraya gidebilmen için bu yeterli :)

abi sağolun dün gittim 3-4 saat takıldım sazan çıkılıyor ve baya var.... teşekkür ederim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 ----------

Cometle gitme:)

en son 20 sene önce gitmiştim,kızılkanat vardı şuan oda kalmamıştır sanırım:pr:

valla abi doblo ile gittim bizimkilerde geldiler hemi değişiklik oldu heemi balık tuttum..baya var... kızılkanat halen var....

ramço aşkolsun . balığa gidiyorsun ve benim haberim yok.balık için yatıya kalırım be..:cherry:
bi ara beraber gidelim.gerçi uzun zamandır tatlı suya gitmedim ama neyse..
bu arada sazan aynalı mı?? israil mi??

ramço aşkolsun . balığa gidiyorsun ve benim haberim yok.balık için yatıya kalırım be..:cherry:
bi ara beraber gidelim.gerçi uzun zamandır tatlı suya gitmedim ama neyse..
bu arada sazan aynalı mı?? israil mi??

abi valla dün foruma yazdım cevap gelseydi hemöen giderdik senle... ben ömerliye gidiyorum bazen cuma akşamı çıkıp pazar günü döncek sekil yozgat gelingüllü barajıa giderim... eskiden sahilede iniyordum ama baya oldu inmeyeli... bende tatlısu balığını severim... ama sen nereye istersen gideriz sorun değil...
bu arada ömerlide ikiside var.... ama burda israil ve kzılkanat var...

israil sazanını sevmiyorum.tadı da bol miktarda kılçığıda hoşuma gitmiyor.ben de yaklaşık 6 yaşımdan beri balık ve balıkçılıktan ayrılamadım.29 sene olmuş.vay be ihtiyarlamışım yaw!!!
bu arada öncelikle deniz balığını tercih ederim.barajlar sonra gelir.ama barajın da sakinliği çok hoşuma gider...
birara gidelim.şu aralar ancak hafta sonu olur.senelik izine çıkmadım daha...

israil sazanını sevmiyorum.tadı da bol miktarda kılçığıda hoşuma gitmiyor.ben de yaklaşık 6 yaşımdan beri balık ve balıkçılıktan ayrılamadım.29 sene olmuş.vay be ihtiyarlamışım yaw!!!
bu arada öncelikle deniz balığını tercih ederim.barajlar sonra gelir.ama barajın da sakinliği çok hoşuma gider...
birara gidelim.şu aralar ancak hafta sonu olur.senelik izine çıkmadım daha...

bana uyar ağa her türlü.............
:cat::cat::cat::cat::cat:

tamam konuşur vakti ayarlar gideriz o zaman.
bu arada alakasız ama ybr nin lastik basınçlarını ne yapıyorsun.bugün baktım.27biri 24 biri idi.ikisinide 32 yaptım.üzerinde öyle bişey okudum sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar