Elint-Cakalaz- Fusuy364 Arhavi ve Hopa gezimiz

Moderatör (forrap)
Er6 ile o yol tamamdı da gt 250 ile yapmayım dedim bu havada :) İşler güçlerde karışık zaten..
İnşallah gezmek için gelicem yine,çok olmadı senin motoru almaya gelirim :p Rize de motor kalmayıncaya kadar devam.. :)

Bunu satmayı düşünmüyorum da bana ordan ucuz yollu bi cross gönderebilirsin eğer var ise :bounce:

Gökhan ım ayder yaylam,emeklerin için sana ap ayrı teşekkür ederim.Yordum seni,ama biliyorum aramızda lafı olmaz :p Ruhsat meselesi ve sonrasında gelen geyikten ötürü de saygı ve sevgilerimi yolluyorum sana :p Motorla konuştum,bagajdayken sana attığı o bakış "oh be sonunda kurtuldum bu adamdan,arkadaş ne bara gidiyo ne bi hatun bindiriyor paso gitsin erkeklerle dağ tepe gezsin lahmaç yesin,neyse ki şimdiki sahibim öyle değilde bari bundan sonra hayatımı yaşayacağımmm!!" bakışıymış :p

Cometcan beni mumla arayacak farkında degil. Motoru aldın ilk söyledigin "gidişi iyi". Motoru alır almaz dibini gördün herhal:mrgreen:. Garibim "nereye kimin eline düştüm" diye söyleniyordur:p

Şaka bir yana senin almana sevindim. Apaçinin birine satsam cidden üzülürdüm...

Yusuf yardımların için teşekkür ederim,inşallah bir gün tanışma fırsatımız olursa bir yemek ısmarlamam farz oldu :) Emeğine sağlık..
rica ederim. yemek deyince akan sular durur:p İzmire senede bir kez gitmeyi düşünüyorum,malum üniversiteyi orada okudum. belki tanışma fırsatımız olur.

O Cometin gidişi tabiiki iyi olacak; 6000 devri geçtiği mi var :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar