elini bıraktı, işine baktı

pazar günü Barbaros bulvarından beşiktaşa iniyordum. önümde giden Armode markalı motosiklet sürücüsü arkadaşım sağ şeride geçti. ellerini bıraktı, kaskını çıkarıp eline aldı. diğer eliyle çalan cep telefonunu açtı, konuşarak bu şekilde devam etti. çok şaşırdım, esef ettim.
İnsan ne ederse kendine ediyor. Herkese üzülmemek gerekiyor. son zamanlarda o kadar çok kaza haberi duyuyoruz ki, çevremdekiler bana hep bak yine ile başlayan cümleler kurmaya başladılar.
Kendimizi korumakla sorumlu olan biziz arkadaşlar.
Allah kazadan korusun...

walaa şahsen benm tlfn um çaLınca ya kenara çekip açıyorum ya da hiç cevap vermiyorumm...

arkadşı şiddetLe kınıyorum :farao:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bu ulkede hala bu konularda acik veriyorsak vay halimize. Degil 40, 40.000 firin ekmek yememiz lazim ama is bilenin o kadar firin ekmek yemesine hic de gerek yok. Batida soyle, yok Amerika'da boyle diyip duralim... Es gecilen bir nokta var, baska ulkelerde yasayan insanlarin "Turkiye'de soyle bir uygulama var, cok takdir ettim." demeleri bize bagli. Bence bizden daha cok gelismis olan ulkelere yetismeye calismak bir yana, bize has olan seyler uretmeliyiz. Motosiklette yerli uretim konusu da buna ornek olabilir. Neyse konu disina pek cikmayayim, baskalari (yabancilar) guvenlik icin surus esnasinda cep telefou ile konusmuyorsa biz daha da ileri gidip ilave bir onlem daha almaliyiz. Birileri birseyleri buluyor,biz de makul oldugu kanaatine varip uygulamaya calisiyoruz. Tek yaptigimiz "uymak" ve "geri kalmamak cabasi".

Nasıl becermiş be, motor üstünde konuşmayıverin alla alla.....

hiç tasvip etmediğim bi olay

hem elini bırak hem kaskı çıkar bide yetmedi telefonla konuş ki dikkatin dağılsın.

ohh bravo aynen devam edelim

Öyle demeyin belki hanımı,sevgilisi arıyordur "nerede kaldın,ağaç oldum burda" diye :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gercektende ahmak:mrgreen:

hadi herşeyi geçtim motorun üstündeyken nasıl duydu telefonun çaldığını yada nasıl hissetti telefonunun titrediğini... hakikaten pess yaniiii

scooter kullanırken bende yapıyom arada :cherry: ama zaten hızlı gidemiyomki. scooter işte. :)

asla bu tarz davranışlar yapmadım.Yapanda ilk ve son kez yapmıştır benim bulunduğum ortamda:silent:
açıkça aptallık diyorum bu davranışa!
Motosiklet üstündeyken bende telefonlaşıyorum ama kulaklık ya da bluetooth ile...
sağlığını düşünen önlemini almalı.....

helal olsun adama valla nasıl dengeyı kurmussa sahsen ben telefonu bıle duymuorum sesden (motor)

yha aslında elini bıraktığın zaman motorun üstünde boş hareketler yapmazsan motor durana kadar öle gidiyor ama yinede trafiğin içinde çok tehlikeli :cyclopsan

birde tarihleri kontrol etsek de hortlatmasak arkadaşlarım sisteme ek yük getirmeyelim herkes kendinden sorumludur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar