elimizden geldiğince hyosung'a modifiye yaptık...!!!

Kardeş güzel olmuş en büyük nedeni zaten zarif bir modifiye yapmışsınız abartıya kacmamışsınız o egsozlardan benim bildigim çapırlar gibi patpatpat ses cıkarıo nasıl guzel bir ses mi kötümü bılmıyorum video falan varsa göstersen hoş olur.

tekerin düz bassın Plaka dışında herşey iyi tabi sinyal lambalarıda takıldıktan sonra :cat:

Kardeş güzel olmuş en büyük nedeni zaten zarif bir modifiye yapmışsınız abartıya kacmamışsınız o egsozlardan benim bildigim çapırlar gibi patpatpat ses cıkarıo nasıl guzel bir ses mi kötümü bılmıyorum video falan varsa göstersen hoş olur.

tekerin düz bassın Plaka dışında herşey iyi tabi sinyal lambalarıda takıldıktan sonra :cat:

yüksek devir yaptığımda doğal olarak ses bozuluyor fakat ufak devirlerde mükemmel bir sesi var.video fln iş sebebiyle bir türlü fırsat bulamıyorum.inş bir gün koyarım.modifiyenin 2. aşamasına egzos sesinide sizlere göstermeye çalışacağım. :wiinkk:

Ufak devirlerde cbr125in seside mükemmel :p

Videoyu yakın zamanda bekliyor olacagım :cat:

waaayyy süper yaa
süper bi hyo n olmuş allah bağışlasın :p
duruşu değişmiş motorun
kuyruk olayı bi harika ellerinize sağlık da çok indirmişsiniz gibi geldi bana aman dikkat takmayasın bi yerlere
ellerine emeğine sağlık kazasız belasız kullanırsın inş. karizma hyo nu:cat:

ya burası yalova degilmi?? KEMAL amcanın dükkanı.
gözlüklü olanda yasir.
buda motorun eski resimleri

buda zenon far takılırken..

buda yasir cbr ı parlatırken :mrgreen:

genç kaptan ben seni bir yerden tanıyormuyum.evet resimlerde ki arkadaşlarla yaptık bu işlemleri fakat o resimler yalovaya ait değil.gördüğün kırmızı hyo satıldı.şimdiki sahibide ciddi bir kaza yapmış ve motorsikleti perte çıkarmış.yasinleri tanıyorsan atla bir ara gel onlarla güzel bir gün geçiririz :cat:

ayrıca resimdeki cıbırda şuan bantlarla duruyo..eskisi gibi parlak değil artık.kartal civarında yan yattı oda :(

mesuT.yalovada motorsikletçi olarak kime sorarsan beni tanırlar :cat:

msn şuan işte olduğum için açamıyorum.akşam üstü anca ozaman kabul edebilirim :cat:

abi yazın gelıcem yasırle yalovaya buluşuruz.
müfit abilerle biz avcılardan komşuyuz.
eray desen tanır.
grı mondiali olan çocuk:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
METZELER marka.arka 150 yerine 160lık. ön aynı ölçülerde.fiyatını söylemim istersen çünkü inanmazsın :p çifti 120 ytl :queen: resimlerde görüldüğü gibi arkadaşım lastik ve jantçı.geliş fiyatına aldım :bounce:
lastik metzeler marka madem neden duro stikeri yapıştırdın :silent:

bu durumda kimligini de boyayalım?:p
neden olmasın :queen:
abi yazın gelıcem yasırle yalovaya buluşuruz.
müfit abilerle biz avcılardan komşuyuz.
eray desen tanır.
grı mondiali olan çocuk:queen:
akşam yusufla birlikteydik.muhabbetin geçti.galiba tanıyorum dedi.bekleriM.geldiğinde mesut'da haber verin de yeter..herkes ulaşır bana zaten :cherry:
lastik metzeler marka madem neden duro stikeri yapıştırdın :silent:

duro'yu önceden yapıştırmıştık.metzeler sticker bulana kadar şimdilik o kalacak.sence çok ince bir detay mı :silent:

makina çok alçak olmuş yaw , frenlerken geçeceğin bi hız kesicide altı bırakabilirsin ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar