Elimde 5 adet cordura ceket var arkadaşlar ithalat numunesi,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Selam,

İthalatını yapmayı düşündüğüm korumalı CE onaylı, ceketler var... ithalat projemi bir süre erteledim, elimde 5 adet ceket var, burada daha fazla kafanızı şişirmek için foruma da saygısızlık yapmak istemem, bunları gayet gayet uygun fiyata satmayı düşünüyorum,zira elimde durmasının bir anlamı yok...

İlgilenirseniz bana mesaj atınız, resimlerini ve fiyatlarını konuşuruz sadece 5 ceket zaten hepi topu...

Mutlu Gunler...

[email protected] dan ulaşabilirsiniz bana...

alkalk resım koyarsan iyi olur bırde hangı ıldesın fıyat uygunsa anlasırız tabı bırde begenırsem:cat:

bu yanlız motor montumu yanı? yoksa normal ceketmı dostum

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkürler, Motosiklet ceketi bendekiler, bilirsin cordura mont derler de aslında ceket denmesi gerek ...

Bana mail at istersen sana resimlerini gonderiyim, yani forumda boyle fiyat filan konuşup insanları mesgul etmek istemedim reklam yapanlara ayıp olmasın neticede ticari bi durum değil ..Mail adresini verirsen sana resimlerini gonderebilirim.. Istanbul da yerimiz ama kargolarm sorun yok...

Saygılar
[email protected]

Moderatör (forrap)
Yanlış bölüme açmışsınız,satmak isteyenler bölümü var forumumuzda oraya açmalıydınız.Başlığınızı taşıdım.
Ürün adeti 5 olduğu için başlığınıza bu seferlik dokunmuyorum,normalde bu işi yapan biri olarak satış ilanı vermeniz reklam gerektiren bir durumdur ve site yönetimiyle yani bizimle görüşmeniz gerekir.
Ancak dediğim gibi,bu seferlik 5 adetle sınırlı olan numune niteliğindeki malı satmak istemenizden kaynaklı bu seferlik başlığınıza dokunmuyorum.
Umarım forumumuzda montlarınızı sattıktan sonra da aramızda kalır,paylaşımlarda bulunursunuz.
İyi satışlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar