Elektriksiz 8 Lt Basincli Yikama pompasi

Karcher in 350 tl ye elektrikli basınç makinesi var. Aklınızda olsun.

Katılıyorum ben 4 yıl önce linkteki ürünü aldım, araç yıkama dışında: merdiven, banyo, dış camlar, halılar vb. mükemmel iş görüyor.
http://www.hepsiburada.com/karcher-k2-basic-basincli-yikama-makinesi-p-HRKARCHERK2BASIC?magaza=Umraniyeshop&wt_gl=cpc.nelk.bahce.pla&gclid=CJTRo8eWvMwCFeEp0wodtK4Mzw

Bunu alıcagıma ilaçlama makinesi alırım daha iyi tazyik verir :)

bazen cidden sırf yorum atmak için boş boş yazan var sorsan daha canlı canlı görmemiştir :) 2 aydır kullanıyorum ben hb den almadım yalnız ama çalışma mantığı aynı. 40 ps hava alıyor içine. Basınç bence elektriksiz bir cihaza göre yeterli. Şöyle söyleyeyim kurumuş kuş bokunu bile rahatça çıkarıyor. Ne hava kaçırma ne de başka sorun çıkardı büyük kolaylık valla. suyun püskürtme biçimini değiştirebiliyorsunuz. en inceye aldığınızda suyu 5 m kadar uzağa püskürtebiliyor. Sudan büyük tasarruf sağlıyor 8 lt su ile 2.motoru bile yıkarsınız :mrgreen: hortumu baya uzun 3-4 m var galiba tankı elinizde gezdirmiyorsunuz :)

Ben bir süredir kullanıyorum, memnunum. Hortum çekme imkanım yok, kovayla da çok su gidiyor taşımak yorucu. 20lt suyun yapamadığını 6-7lt ile yapıyorum bununla. Basıncı da fena değil, kuru kuş pisliğini, kuru çamuru bile söküp atıyor.

Ben benzinliğin su-hava şeysindeki suyu kullanıyorum. Yanıma bir havlu bir de bulaşık süngeri alıyorum mis gibi oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar