Elektriksiz 8 Lt Basincli Yikama pompasi

Bugun siparisini verdim, 49tl yorumlarin geneli iyi, motorcular tercih ediyormus linki su:

http://www.hepsiburada.com/crd-elektriksiz-basincli-oto-8-litre-yikama-makinesi-p-OTCTNOTCTNC0376

zZO6ZewGsjrve5b7zH1a7ExjATd-vBmVHfaoKDq5FFRSOx0QJ9kxIgasgBjWREGTtgfn0Qvo5TMyMl  eRH0elAfrwGQG9Muc1w0r__-j4UQSI2_l2J0w=w443-h332-nc

Videosu

Hayirli olaun ama hicbir ise yaramayan bi icat bi ise yaramaz . kovadan su alip dokun daha cok tazyik olur

güle güle kullan o basınç kiri sökmez çok şey beklememek lazım ,içine deterjan koyup köpükleme ve sadece su koyup durulama için iş yapar

Hayirli olaun ama hicbir ise yaramayan bi icat bi ise yaramaz . kovadan su alip dokun daha cok tazyik olur

Vallahi bu kadar sert girmeyecektim ama hazır yazılmışı var bir şey eklemeye gerek yok.

Kullanışlı bir şeye benzemiyor, 8lt kapasite çok az. Her şartta olmasa da iş görür ama gerekli mi dersen hayır derim.

bencede bi işe yarayacağını zannetmiyorum hiç bir izi lekeyi çamuru çıkarmaz sadece tozunu kaldırır bu 50 tl buna vereceğinize petrollerdeki köpüklü otomatlarda 25 kere köpüklü olarak motosikletinizi yıkayabilirdiniz buda haftada 1 olsa 25 hafta yapardı yani 6 ay :mrgreen: tazzikli suyu uzaktan tuttuğunuzda otomatlarda sıkıntı çekmezdiniz

Buna benzer bişeyle ağaçları ilaçlıyorduk biz. Başka da işe yaramaz. :D

:) aranizda kullanan yok sanirsam :) elektrigin ve suyun olmadigi otoparklarda cok is goruyormus hepsiburada kullanici yorumlarini okuyunca acaba diye aldik bakalim..

8lt ile bir arac yikayip kalanla saksidaki cicekleri suluyorum diyen var :)

Son düzenleme:
Aldim oullandim iade ettim bauhaus a :)

Gercekten bi ise yaramaz icaz yani guzel diyen yalan soyler

Kirmis camurmus cikartmaz sadece tozu akitir . onu cam sil sisesi ve sunger ilede yapabilirsiniz

2 tane 5 litre bidonla ve bir süngerle çok güzel yıkanıyor :D :D

Biz bunu bahçedeki gülleri ilaçlamak için kullanıyoruz. Zaten tarım ilacı satan yerlerde çok rahat bulursunuz. Araç yıkamak için kullanılacak bir şey değil.

Karcher in 350 tl ye elektrikli basınç makinesi var. Aklınızda olsun.

bizde aldık hepsiburadadan aynısı 1 haftada bozuldu su kaçırıyor ağzı açık kalıyor iş görmez dandirik bişey

Aynısını bende kullanıyorum çok memnunum basıncı çok az bunun amacı her seferinde bidondan su dökmek yerine bunu pompalıyosun tabancaya basıyosun güzelce püskürtüyor ben bunu dolduruyorum yanınada 5lik bidona yedek su depoluyorum çok güzel temizleniyor ,fırçasıda oldukça işlevsel

Zengin isi bunlar. Ben benzincideki hava/su yazan yerde tekerleri sisirip caktirmadan da motoru yikiyorum, on numara tazyik..

Super Moderator
Bende elektriklisini ama damacanadan çalışanını almayı planlıyorum,.. Su hortumu çekmektense en azından bir elektrik prizi ile işi çözmek daha mantıklı sanki.

o pompa ile yıkama yıkama yapılmaz, içerisine belli bir oranda cilalı şampuan koyup kullanırsan köpük yapar, üzerinden microfiber eldivenle geçip hortumla yıkasanız iş görür.
biz bu tip pompaları o amaçla kullanıyoruz, arkasından basınçlı elektrikli yıkama makinesi ile yıkıyoruz.
bunlar ilaçlama pompasıdır, yeterli basıncı oluşturmadığı için yıkama yapılamaz.
uygun fiyatlı yıkama makinası düşünürsen fiyat/performan ve kalite anlamında en uygunu Lavor'un ürünleridir onlara bakın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar