Elektrikli Motosikletmi Yoksa Benzinli Motosikletmi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sa arkadaşlar sizce elektrikli motosikletmi alim yoksa benzinli motosikletmi alim köyde sürcem sadece

gidiş menzilin kısaysa elektrikli olabilir. fakat çokta sağlam değildirler, sürekli kullanmazsan belli bir süre sonra aküleri ölüyor.

Köyde illaki heryerde asfalt yoktur bir motosiklet kadar dayanıklı olmaz bence mobilet tarzı bişey al vur dağa bayıra :)

Benzinli motorun yerini hiç birşey tutmaz köyde kullanacağım diyorsun güçlü olması lazım 125 lik bir motosiklet yada 100cc bir cup al istediğin gibi sür elektrikliye para verme sadece düz asfaltta gider :)

benzinin litresi 5 lira,normal bir cup motor 100 km de 2 litre benzin yakar(10 lira)yılda kaç bin km yaparsın bunu bir söyle bize...
gelelim elektrikli bisiklete,elektrikli bisikletde bedava gitmiyor,elektrik faturasına ne yansıyor bilmiyorum ama her yıl akülerin değiştiğini biliyorum ve bu akülerin fiyatı 500 ile 750 lira arasında,şimdi sen yılda 750 liralık benzin yakabilir misin bir hesap yap bakalım,yılda 7,500 km yapacağını hiç sanmıyorum üstelik elektrikli bisiklet köy yollarına dayanmaz ne güç olarak ne de sağlamlık olarak ama cup motor seni köy yollarında her türlü tatmin edecektir.bu bilgiler ışığında karar senin

benzinin litresi 5 lira,normal bir cup motor 100 km de 2 litre benzin yakar(10 lira)yılda kaç bin km yaparsın bunu bir söyle bize...
gelelim elektrikli bisiklete,elektrikli bisikletde bedava gitmiyor,elektrik faturasına ne yansıyor bilmiyorum ama her yıl akülerin değiştiğini biliyorum ve bu akülerin fiyatı 500 ile 750 lira arasında,şimdi sen yılda 750 liralık benzin yakabilir misin bir hesap yap bakalım,yılda 7,500 km yapacağını hiç sanmıyorum üstelik elektrikli bisiklet köy yollarına dayanmaz ne güç olarak ne de sağlamlık olarak ama cup motor seni köy yollarında her türlü tatmin edecektir.bu bilgiler ışığında karar senin

güzel tespit.. kısaca benzinli diyeyim, gerekli açıklama zaten yapılmış

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar