Elektrikli motor / mobilet E-SOLEX çok uygun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni solex piyasaya sunuldu, tamamen elektrikli !
Elektik kontagina takiyorsunuz ve bateryasi doluyor
Dolu baterya ile 40km gidiyor ve ortalama 2Tl 'ye 100km yapiyor.
Fiyati 3200Tl veya 1.595 �

www.e-solex.be

Ayrintili bilgiler:

Arka çekisli
Maximum hiz: 25km saatte klas A & 35km saatte klas B
Kilosu (batterya ile beraber) : 43.9 kg
Durmadan kullanis : ortalama 1u30' saat
koltuk yüksekligi: Minimum : 80 cm / Maximum : 95 cm

Motor : Brushless 400 W
Batteriya : Lithium-Polymeer 37 V x 16 Ah
Doldurma süreci: 4 saatte 70% / 8 saatte 100%
motor blok kilosu : 3,9 kg

Ekli dosyalar

• esolex.jpg
    esolex.jpg
    15.6 KB · Görüntüleme: 14,929
Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel bir makine....Ancak herşeyi tamam da önündeki su deposu yada benzin deposu gibi olan parçanın görevini anlayamadım. Arabalardaki teyp ön hazırlığı gibi ileride bunu alan bir motor takar....motor takmışken pahalı benzinden şikayet ederler...o zamanda LPG takarlar...Ama LPG ye de zamn geliyor. O zaman ne yaparlar? Gider CNG (doğalgaz) taktırırlar. İşte CNG taktırırlarsa deposu bu....diye ön hazırlık mı yapmışlar...?

Moderatör
3200 TL bir elektrikli motor için oldukça fazla. Aslına sadık kalınarak 4 zamanlı bir motor koysalarmış bence daha çok satardı.

öndeki yer motorun saklı olduğu yer solexlerde genelde böyledir e-solextede brushless motor önde buyuzden diye düşünüyorum .
bruhsless motor olduğundan sürtünme çok az ve brushless motorlara bakım yapma derdi yok , bozmak çok zor ancak kasıtlı olursa (kömür derdi vs yok ) lipo pil ilede iyi bir performans vereceğini düşünüyorum tabiki modifiyeye girilmedende olmaz daha amperajlı bir batarya vs bu hızla insanın ömrü tükenir.

Aydinlatma icin led teknolojisi kullanarak gece kullanimlarinda daha fazla verim alinabilirdi...:farao:

güsele benziyor kullanıyorum aynı benzeri başka bir marka(Elite Elektrikli bisiklet) ama akü bitince sürmek petallamak gerekiyor oda zor oluyor çok yoruyor insanı ağırlık fazla bu tiplerde fiyat yönündende pahalı işi zor tr de bu modele benzeyip 1250-1500tle çok daha görünüşlü ve güsellleri var katologlarıda mevcut bende almak isteyen yada düşünen olursa yardımcı olurum bende hala var çünkü akü bekliyorum aylardır:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar