Elektrikli Moped için kask önerisi.

Selamlar herkese , 2 gün önce elektrikli moped aldım , kask almayı düsünüyorum. Bulunduğum ilçede gençler arasında kask yaygın değil , hatta kullanım oranı sıfır , sadece r6 motoru olan büyükler kullanıyor , diğerleri kullanmadıkları gibi kullananlarla dalga geçiyorlar. Yani bayağı cahil bi bölgede bulunuyorum. Haliyle kask alırken biraz şüpheye düştüm , Nazi Kask düşünüyorum o da pek yakışmadı ve korumasız diyorlar , açık kask da 150lik motorlar takmazken elektrikli motorun takması dalga konusu olucak gibi geliyor. Ne yapmalıyım , forumda 1-2 ay dolandım üye olmadan kask takmayanların linç edildiğini gördüm gayet mantıklı davranıyorsunuz fakat çevre baskısı da beni etkiliyor , ne yapmalıyım? :pale:

Son düzenleme:
Kaza yaptığında kasksız olduğun için kafa travması ile ölürsen çevre baskısı ile ölmüş olacaksın. O yüzden güvende hissedeceğin bir kask al :)

Allah korusun kaza yaptığın da (illa senin değil gelip birisi vurdu sana) kasklı gezmen mi daha çok tepki çekecek yoksa kasksız olduğun için başına bisey geldiginde ve onun acısını omur boyu çektiğinde o tepkilerden daha kötüsü olacak sana olan tepkiler.
Şöyle soyliyim kısaca dostum ekipmanlarına verdiğin para hastane masraflarından düşecek.Kafana ne kadar değer biçiyorsan o şekilde gezmek sana kalmis

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
O zaman troll değilseniz yazayım.
Elektrikli motoru satıp 250 cc bir motosiklet alın ozaman kask takabilirsiniz sonucu doğru olmadığına göre.
Çene açılır bir kask ama uyduruk değil iyi kalitede bir kask alın ve takın hatta dizlik ve korumalı montda alın, Neden giymeyeceksiniz erkeklik yapıp canınızın yanması dahamı akıllıca.
Çevre baskısı her insanda yaşanılan bir durum, bu baskı umursandığunda çevreye güç verir.
Gülüp geçeceksin bildiğin doğruyu yapacaksın.
Yandan gelen bir araç yavaş hızla bir dokunuşta sizi yere düşürüp başınızı sert bir şekilde çarpmanıza neden olabileceği ihtimali ile koruma ekipmanlarını kullanmakta fayda var.
Arkadaş çevrenizi hiç takmayın işlerine baksınlar.

İnsanların ne düşündüğünü yada ne diyeceğini boşver güzel bi kask al.

Anladım teşekkürler, nazi kask korumaz mı diyorsunuz? 35 ile gidiyorum çünkü. :)

Bisikletten düştüğümden beri bisiklete bile kasksız binmiyorum :).

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------

Bence isabetsiz bir seçim olmuş hocam,çenen ,yanaklar hep boşta en azından bi çene açılır olabilirdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar