Teşekkürler arkadaşlar, bakacağım..En garanti çözüm saqnırım kuryeci arkadaşların yaptırdığı gidona takılan rüzgarlık, elleri koruyan zımbırtı..Gerçi bir kere denedim, hiç rahat edemedim ama alışılır umarım..
Ben her sabah e5 ve köprüyü kullanıyorum..yarım saatlik yol ama benim de 50€ luk eldivenim ve içine giydiğim yün eldiven bir işe yaramıyor..5. dk dan sonra ellerim buz gibi oluyor..Aslında şu günlere kadar pek üşümüyordum da, bu hafta baya soğuk diğer günlere göre..zaten kar yağıyor ara ara...
Bu arada elcik ısıtma Honda dylan a takılırmı...böyle bir aksesuar nereden bulunur, kim yapar acaba..Olsa süper olurdu..
bataryanın elektriğinin çarptığını ilk sizden duyuyorum
Requires 3xAAA batteries in each glove (not supplied) Order Code: L29BJ for high capacity rechargeable batteries
topraam şunu türkçe yazsanda bizde anlasak diyorum.:silent:
Isıtmalı elcik olayı güzelmiş gerçekten.. Bizim makinalara olmuyo galiba.. Yoksa oluyo mu :silent:
biraz bakır tel birkaç pil ile bu sorun ortadan kalkar (((((((
işte sok açıklamalar : bakır teli manetlere güzelllce telsarar kızım telsarar şarkısı eşliginde sarıyoruz ( + ve -) uçları pile yarleştiriyoruz ve tataaaaa :queen::queen: size ısıtmalı elcik ... yanlız bir kullanımdan sonra manetler ve eldivenler hatta elleriniz bile yanabilir ama ısıtmalı elciklerim yok demezsiniz![]()
:queen::queen::queen:
abi ben motorun koltuğuna düşünüyorum ısıtma sistemi takılabilirmi?:queen::queen:
bataryanın elektriğinin çarptığını ilk sizden duyuyorum
Requires 3xAAA batteries in each glove (not supplied) Order Code: L29BJ for high capacity rechargeable batteries
eeee öhhm şeyyy??? takıabbilir kanımca neden takılmasın ki dimi ama:cat: