- Konu Yazar
kewaya sabitlenme. aynı modeli kullanan başka markalarda var. bisanda var mesela v olsun 250 lik olsun. ama hemen yenisine yönelme. bir temizlik yeterli. sen şimdi kaba temizliğini yap çalıştır. sonra hava filtresini sök motor çalışırken ve ara gazı verirken avuş içini filtre girişine kapa aç. bu esnada senin eline öpücük konduracak o esnada oluşan vakum senin karburatorun kalan kısmını temizler.![]()
şansızlığın bu kadarı
erdal hocam az önce söylediğini yapmak için aşağı indim motora bir baktımki aman Allahım motor motorluktan çıkmış kardan motor olmul üstüneki bıranda yırtılmış yırtık yerden kopmle kar dolmuş içine ağzına kadar hemde :santa:
geçenlerde hava filtresini söktüm temizlemek için demiştim ya nasılsa bıranda var üstünde diyip takmadımda hava filtresi deliğinden içeri full kar dolmuş dolmaklada kalmamış taşmış resmen :santa:
motorun o v kısmı dolmuş bujilere ulaşmak için fırçayla temizledim artık sen düşünki nasıl dolmuş kar her yerine
hemen fırçayı aldım elime artık temizleyebildiğim kadar temizledim taktım şimdi hava filtresinide yarın öbür gün yollardaki şu karlar bi erisin alışveriş merkezinin garajında güzelce bi yıkatıp oranın garajında bırakıcam motoru
umarım bu kadar sağına soluna kar girdi diye bir arıza çıkarmaz bana