elektrik - sis farı

Çözüme kavuşmasına sevindim ;)
Angele parklara bağladimizda ayni anda hem parkları hemde cakari çalıştığımızda angellara hem parkin akımı hemde sürücü devrenin akımı geliceği için sorun olabilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------

Bu devrenin çalışma mantığı kırmızı kablo +12v siyah kablo -12v sari kablo ise mod değiştirmek için sari kablo buton yardımıyla+12v götürürmeli

Son düzenleme:
Bir led deki modulu sokup kablolari dier lede baglayip ayni modul uzerinden kumandaya baglayin bence boyle sorun cozulur...

Super Moderator
Çözüme kavuşmasına sevindim ;)
Angele parklara bağladimizda ayni anda hem parkları hemde cakari çalıştığımızda angellara hem parkin akımı hemde sürücü devrenin akımı geliceği için sorun olabilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------

Bu devrenin çalışma mantığı kırmızı kablo +12v siyah kablo -12v sari kablo ise mod değiştirmek için sari kablo buton yardımıyla+12v götürürmeli

Sarı mod değiştirmiyo, direk angel'i yakıyor şuanda bende :)

Konuyu açan ve problemin mümessibi iki arkadaşı, İstanbul cumhuriyetindeki forumdaşlara havale ediyorum, sabaha değin uyuyamadım bu nasıl paradoxtur diye..

Öyle kahve ile filan kurtulmasınlar, tabildot yemek paklar bu kadar emeği.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar