Elektrik çarpması

Beyler motorun zincirini gaz yağı ile temizleyip yağladım bezle tozunu alayım dedim silerken elimi hafiften hafiften çarptı:queen: şimdi bu yerden dolayı toprak falan Birşey mi oldu sıkıntı çıkarır mı başınıza geldimi böyle bir şey

karenaj danmı çarptı zincirin ordanmı çarpıcak bir yer yok gibi 12 volt ta çarpmaz sizi ney çarptıki merak ettim eski mobylerler çok fena çarpıyordu o ayrı :D

Ayağıma terlik giyip tüylü halıya 2 3 dakika sürttükten sonra gidip arkadaşları keyfle elektrik çarpardım.
Yalıtımsız ayakkabı giydiğinde arabayla seyahat sonrası kapıyı örterken sıralı şekilde çarpabilir. Güzel oluyor arada keyf için yapmak lazim

Sizin üzerinizde veya motosikletin zerinde statik elektrik oluşmuş, arabadan inerken arabanın kapısına fena çarpılırım her zaman tam kapısını kapatırken çat! diye...Araba koltuklarıda sürtünmeden elektrik topluyor...

İki elinizin avuçiçlerini arsıra toprağa veya yere veya metal bir yere bağlı boruya değdirebilirsiniz bir iki saniye...

Cevaplarınız için teşekkür ederim aklıma geldi statik elektirik mevzusu ama ilk defa başıma gelince başka birşey'mi oldu acaba diye korktum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar