Eldiven Ve Mont Önerisi

Kolay gelsin ben eldiven ve mont alacağım motorum için super sport tarz motor kışın elimi üşütmeyecek ve yağmur geçirmeyecek bir eldiven istiyorum fiyatı 350 yukarısı olmasın öneride bulunabileceğeniz bir eldiven var mıdır. Diğer bir öneri isteğimde mont kışın üşütmeyecek bir mont istiyorum yazında bu astarları çıkıyormuş galiba havalandırmalı onunda fiyatı 750 den yukarı olmaz ise sevinirim önerilerinizi bekliyorum Normal mont bedenim Large beden

Hocam eldiven önerisi verecek kadar tecrübe etmedim ama 4 mevsim almayın. Cidden 4 mevsimler adam akıllı iş görmüyor yani yazın terletiyor kışın üşütüyor. Bunları düşük bütçe için diyorum. Bunun yerine şimdilik yazlık alıp kışa doğru da kışlık alırsanız hem sezon sezon giymeniz sayesinde daha uzun dayanırlar. Zaten malum adam akıllı kış da kalmadı 2020 ekim kasım ayında tişörtle dolaşıyoduk.

Ben de 4 mevsim önermem. Ki sadece 1 tane monta sahibim o da 4 mevsim diye geçiyor.

Benimki kışlığa yakın olduğu için kışın hiç üşütmedi ama yazın şakır şakır terletiyor.

4 mevsim işi eldivende yalan onun için yazlık önerebileceğim modeller
Vexo Power
Scoyco MC57

Mont için
Prosev 7175
4Riders Gama

işte marka model ne önerirsiniz abiler ablalar kışlık olsun yazlık olmasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------

Öneride Bulunabilcek yok mu kışlık mont ve eldiven

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Toplam bütçenizi 1100 TL olarak hesaplarsak;

*Mont için Prohel Colombia: 809 TL (Çıkarılabilir termal astarı var, spor görünümlü ama astarı çıkarsanız bile fileli olmadığından yazın bunaltır.)
*Kışlık eldiven için Vexo King: 190 TL (Geçmişte kışın bizzat kullandım, tam f/p ürünü ama yazın kullanılmaz)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar