Bir videoda buğu yu önlemek için , vizörü çıkarıp tıraş köpüğünü güzelce sürüp , etrafına yayıp, hafif kurumasını bekleyip bir bezle yavaşça siliyordu. İsterseniz deneyin belki işe yarar. Özellikle iç kısmına sürün derim.
bu teknıgı ılk defa duydum ama buğu önleyici vizörü cıkartıp denıcem yalan sölemıyımbu arada buğu vizörleri zaten 100 tl cıvarında var ise bütçen ve kaskın buna uygunsa ondan al hiç uğraşma...
Bir videoda buğu yu önlemek için , vizörü çıkarıp tıraş köpüğünü güzelce sürüp , etrafına yayıp, hafif kurumasını bekleyip bir bezle yavaşça siliyordu. İsterseniz deneyin belki işe yarar. Özellikle iç kısmına sürün derim.
Ben denedim başarılı sonuç aldım,
Traş köpüğünü vizöre sürüyoruz kuruyor sonra kuru bezle siliyoruz,ama ıslak deymeyecek kesinlikle yapılan işlem kuru olacak.
Ben bu konuda çok araştırdım LS2 kaskları o yüzden hiç sevmem vizörleri eğer pinlock yoksa aşırı buhar yapar,
Şu anki kaskımda pinlock var (shark openline) oldukça memnunum.
Bu arada traş köpüğü uyguladığım kask şu anki kaskım değil bir önceki idi
peki traş köpüğü kuruyor demıssınız nasıl yani baya katı bır hale mı gelıyor ?? birde anlamadıgım kuru bezle sıldıkten sonra iz kalmıyor mu vizörün içerisinde. valla çok merak ettım sımdı üşenmesem denicem![]()
peki traş köpüğü kuruyor demıssınız nasıl yani baya katı bır hale mı gelıyor ?? birde anlamadıgım kuru bezle sıldıkten sonra iz kalmıyor mu vizörün içerisinde. valla çok merak ettım sımdı üşenmesem denicem![]()
youtube'a "visor foam" (traş köpüğü)yazınca çıkanlardan biri.
https://www.youtube.com/watch?v=Z-mU3BAUcyM