Eldiven Tavsiyelerini Buraya Alalım

Merhaba

Korumalarımı tamamladım,yalnızca eldivenim eksik.O nedenle şöyle öğrenci işi, çok fazla pahalı olmayan, kaliteli, sağlam yazlık eldiven tavsiyelerinizi bildirirseniz sevinirim.Bunu da aldığım zaman, sorun kalmayacak demektir :cat:

sana revit önerebilirim korumaları çok iyi özel guçlendirilmis ek yerleri var ben kullanıyorum memnunum

richa nasa modelini kullanıyorum...Kışlık bir model koruması test edildi onaylandı...Deri ve su geçirmez havalandırması iyi düzeyde...100ytl civarında fiyatı.Alınabilecek en iyi modellerden bi tanesi...Revitlerin zamanla parçalanma problemleri oluyor...Arkadasımın kazasında eldivenlerim ondaydı ve elleri tertemiz idi sadece minik bir yırtık oluştu eldivenlerde...o kadar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sixsixone derim ben va bence aldıven koruma faktorlerı arasında öncelıklı durumdadır.

arkadaşlar,yazdıklarınız arasında kışlık önerenler olmuş, ilk mesajımda dediğim gibi "şöyle öğrenci işi, çok fazla pahalı olmayan, kaliteli, sağlam yazlık eldiven" önerileri istiyorum.Ayrıca tam olarak marka ve model söylerseniz, sevinirim.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Sana net bir şekilde tavsiye ederim ki bundan şaşma!!!

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44490

Hem fiyatı uygun, hem de inanılmaz kaliteli. Ben Zen kullanıyorum, kız arkadaşıma bu bahsettiğim eldivenden aldık. Çok rahat ve kaliteli. Kendime de en kısa zamanda alıcam, Zen çok rahatsızlık veriyor bana... Eldivende de Revit'i kesinlikle önermem. 1 ayda param parça oluyor...

Sana net bir şekilde tavsiye ederim ki bundan şaşma!!!

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44490

Hem fiyatı uygun, hem de inanılmaz kaliteli. Ben Zen kullanıyorum, kız arkadaşıma bu bahsettiğim eldivenden aldık. Çok rahat ve kaliteli. Kendime de en kısa zamanda alıcam, Zen çok rahatsızlık veriyor bana... Eldivende de Revit'i kesinlikle önermem. 1 ayda param parça oluyor...

evet,ilk faydalı tavsiye geldi.Kullanıcı yorumları da gayet güzel olduğunu söylüyor.Şmdilik aklımda 1 numarada :cat:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Kütüğün eldiveninden almayı düşünüyordum fakat terlettiğini söylediği için yönümü şuna çevirdim. Fiyatı 55 ytl, kısa, yazlık, Mototr' nin yeri Kızıltoprakta, deneyip almayı düşünüyorum, hazır oraya gitmişken kaskıma güneş vizörü de bakacağım. (sırf masraf bu motosiklet işi yahu:) )

Son düzenleme:
Kütüğün eldiveninden almayı düşünüyordum fakat terlettiğini söylediği için yönümü şuna çevirdim. Fiyatı 55 ytl, kısa, yazlık, Mototr' nin yeri Kızıltoprakta, deneyip almayı düşünüyorum, hazır oraya gitmişken kaskıma güneş vizörü de bakacağım. (sırf masraf bu motosiklet işi yahu:) )

bu eldivenin resim dışında bir ismi, modeli vs. yok mu? Araştırayım biraz :cat:

ben de rev'it eldiven almamanı öneririm. bende 2 tane SIDI marka var çok memnunum. onu da bir araştır istersen.

richa nasa modelini kullanıyorum...Kışlık bir model koruması test edildi onaylandı...Deri ve su geçirmez havalandırması iyi düzeyde...100ytl civarında fiyatı.Alınabilecek en iyi modellerden bi tanesi...Revitlerin zamanla parçalanma problemleri oluyor...Arkadasımın kazasında eldivenlerim ondaydı ve elleri tertemiz idi sadece minik bir yırtık oluştu eldivenlerde...o kadar...

Cloverın 100ytl ye aldıgım bir eldivenim vardı elimde, komple cakıla 40km/s ile dustum eldivenin sert yerinde hasar ve derilerde hafif sıyrıklar olustu, ve oyle bi surtunmeye dayanıyorsa eskiyince yine aynısını alırım dedim, kaza testi tarafımca yapılmıstır yani :)

http://www.mototal.com.tr/clover_eldiven.asp
Sayfada 70€, KV modeli

hala mts mx-14 ilk sırada düşündüğüm eldiven, fakat ben sakaryadayım, beden deneme işini nasıl yapabiliriz ki acaba, bilginiz var mı? Bedeni de tutturmak lazım,olmazsa bişeye yaramaz

ben yazlık revit kullanıyorum.önerebilirim.çünkü başka marka kullanmadım hiç:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar