eldiven tamiri

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
knox orsa or3 eldivenimin baş parmak kısmı file ve yırtıldı bunu nerede yaptırabilirim burada yapabilen varsa bana ulaşabilir

c1e3bxz.jpeg

eski hali de böyle
betgwbo.jpeg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben Held yazlık deri eldivenimin sol işaret ve orta parmak kısımlarını 2-3 defa tamir ettirmiştim. Deri yama yapmışlardı ama yine de her sezon sonu deliniyordu. Koskoca Held uğursuz, dürrük, kolpacı olamayacağına göre muhtemelen ben dürrüğüm ve debriyaj manetini doğru kullanamıyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ben Held yazlık deri eldivenimin sol işaret ve orta parmak kısımlarını 2-3 defa tamir ettirmiştim. Deri yama yapmışlardı ama yine de her sezon sonu deliniyordu. Koskoca Held uğursuz, dürrük, kolpacı olamayacağına göre muhtemelen ben dürrüğüm ve debriyaj manetini doğru kullanamıyorum.
almaya gittiğimde benim eller küçük gelmişti olmamıştı heralde 2 saatlik yoldan geldim diye su falan toplamış olabilir ha motomaxe güvendim aldım ertesi gün tam olmuştu uzun bi süre sürünce yine parmaklar şişiyo olabilir özellikle kuryelik yaparken olmuştur

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Deri ürünleri ben İstanbul'da ikamet ederken Kadıköy Altıyol'da bu konuda uzman bir deri tamircisine yaptırıyordum.

Bursa'da "Terzi Dünya" var, oradaki hanımefendi genellikle motosiklet ekipmanları konusunda çalışıyor.

benimde nalet revit eldivenlerim iki elin baş parmaklarından ayrıldı , eldiven işi çok zahmetli birşey yani kask alırsın aşağı yukarı kaza olmazsa 5 yıl rahat dayanır , ceket alırsın belki 10 yıl dayanır , motor ayakabılarında bile böyle garip durumlar olmaz ama eldiven harbiden en iyi markada bile piyango

en iyisi yırtılınca diktirmek çünkü :
dikili eldiven>yırtık eldiven

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
gezmediğim yer kalmadı hala yapacak yer bulamadım çok üzülüyom çok seviyodum bu eldivenlerimi kullanamıyom yırtık çoraptan çıkan parmak gibi duruyo

Motosikleti
Hero Dash 125
Profil bilgilerinden Kocaeli'de ikamet ettiğini gördüm. Bu işi eldiven dikişi için uygun makinesi olan yada el dikişi atabilen ustalar yapar diye düşünüyorum. Google'da deri atölyesi olarak arama yaptığımda AYVAZ CRAFT Deri El Zanaatları Atölyesi adında bir dükkan görüntüledim. Kendisi sanırım çanta üretiyor ancak bu işi de becerir diye düşünüyorum. Bu beceremese bile bir yer tarif edebilir. Deri işi ile uğraşan çanta vs. atölyeleri zorlarsanız bence bu iş olur.

Timur Deri (Alternatif bir dükkan)

Yüksel Deri ( 2. Alternatif)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Profil bilgilerinden Kocaeli'de ikamet ettiğini gördüm. Bu işi eldiven dikişi için uygun makinesi olan yada el dikişi atabilen ustalar yapar diye düşünüyorum. Google'da deri atölyesi olarak arama yaptığımda AYVAZ CRAFT Deri El Zanaatları Atölyesi adında bir dükkan görüntüledim. Kendisi sanırım çanta üretiyor ancak bu işi de becerir diye düşünüyorum. Bu beceremese bile bir yer tarif edebilir. Deri işi ile uğraşan çanta vs. atölyeleri zorlarsanız bence bu iş olur.

Timur Deri (Alternatif bir dükkan)

Yüksel Deri ( 2. Alternatif)
çevredeki ayakkabıcı derici ne varsa gezdim yaparım diyen çıkmadı çevre şehirlerde ekipman tamiri yapan bir yer arıyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
çevredeki ayakkabıcı derici ne varsa gezdim yaparım diyen çıkmadı çevre şehirlerde ekipman tamiri yapan bir yer arıyorum
Bir hafta sonu git İstanbul Kadıköy'e orada eldivenini dediğim yere teslim et, sen de güzel bir yemek ye ve dön, ertesi Cumartesi de yine Kadıköy'e gidip teslim alabilirsin.

https://www.instagram.com/emekcantakadikoy/

Bunlar Hasanpaşa'daki bir çok motosiklet mağazasına destek oluyorlar. Ben kaç kere deri eldiven onarımı yaptırdım, bir kere de deri ceket beden ufalttırması yaptım.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bir hafta sonu git İstanbul Kadıköy'e orada eldivenini dediğim yere teslim et, sen de güzel bir yemek ye ve dön, ertesi Cumartesi de yine Kadıköy'e gidip teslim alabilirsin.

https://www.instagram.com/emekcantakadikoy/

Bunlar Hasanpaşa'daki bir çok motosiklet mağazasına destek oluyorlar. Ben kaç kere deri eldiven onarımı yaptırdım, bir kere de deri ceket beden ufalttırması yaptım.
tamamdır önümdeki haftasonu gidip vericem teşekkürler

Motosikleti
Triumph Trident 660
Yorumlardan anlaşıldığı üzere marka farketmeksizin uçlar patlıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar