almaya gittiğimde benim eller küçük gelmişti olmamıştı heralde 2 saatlik yoldan geldim diye su falan toplamış olabilir ha motomaxe güvendim aldım ertesi gün tam olmuştu uzun bi süre sürünce yine parmaklar şişiyo olabilir özellikle kuryelik yaparken olmuşturBen Held yazlık deri eldivenimin sol işaret ve orta parmak kısımlarını 2-3 defa tamir ettirmiştim. Deri yama yapmışlardı ama yine de her sezon sonu deliniyordu. Koskoca Held uğursuz, dürrük, kolpacı olamayacağına göre muhtemelen ben dürrüğüm ve debriyaj manetini doğru kullanamıyorum.
Bandırmada değil miydi en son?Bursa'da "Terzi Dünya" var, oradaki hanımefendi genellikle motosiklet ekipmanları konusunda çalışıyor.
ikisi aynı yer değil miBandırmada değil miydi en son?
2-3 sene önce gitmiştim, Bursa'daydı, Hürriyet tarafında.Bandırmada değil miydi en son?
çevredeki ayakkabıcı derici ne varsa gezdim yaparım diyen çıkmadı çevre şehirlerde ekipman tamiri yapan bir yer arıyorumProfil bilgilerinden Kocaeli'de ikamet ettiğini gördüm. Bu işi eldiven dikişi için uygun makinesi olan yada el dikişi atabilen ustalar yapar diye düşünüyorum. Google'da deri atölyesi olarak arama yaptığımda AYVAZ CRAFT Deri El Zanaatları Atölyesi adında bir dükkan görüntüledim. Kendisi sanırım çanta üretiyor ancak bu işi de becerir diye düşünüyorum. Bu beceremese bile bir yer tarif edebilir. Deri işi ile uğraşan çanta vs. atölyeleri zorlarsanız bence bu iş olur.
Timur Deri (Alternatif bir dükkan)
Yüksel Deri ( 2. Alternatif)
Bir hafta sonu git İstanbul Kadıköy'e orada eldivenini dediğim yere teslim et, sen de güzel bir yemek ye ve dön, ertesi Cumartesi de yine Kadıköy'e gidip teslim alabilirsin.çevredeki ayakkabıcı derici ne varsa gezdim yaparım diyen çıkmadı çevre şehirlerde ekipman tamiri yapan bir yer arıyorum
tamamdır önümdeki haftasonu gidip vericem teşekkürlerBir hafta sonu git İstanbul Kadıköy'e orada eldivenini dediğim yere teslim et, sen de güzel bir yemek ye ve dön, ertesi Cumartesi de yine Kadıköy'e gidip teslim alabilirsin.
https://www.instagram.com/emekcantakadikoy/
Bunlar Hasanpaşa'daki bir çok motosiklet mağazasına destek oluyorlar. Ben kaç kere deri eldiven onarımı yaptırdım, bir kere de deri ceket beden ufalttırması yaptım.