Eldiven seçiminde önerileriniz var mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi ben feyizoglundan parmaksız eldıven aldım.Seninkileride gormustum orda ama o kadar param yok

çok pahalı bişi değil zaten. internetteki fiyatlara bakma. ben ilk gördüğümde 50 falandı 40 a mı aldım 35 mi 30 a mı hatırlamıyorum. ben de rahat diye aldım hemen ama alakası yokmuş. parmaksız eldivenlerden kurtulmanı tavsiye ederim. amerikan filmi çevirmiyoruz :)

asfalt meleği; merhabalar dostum ben de eldiven almayı düşünüyordum seçeneklerim arasın da şu eldivende vardı

biraz daha açıklarmısın ne demek istediğini tam anlayamadım terletiyo demişsin ne kadarlık kullanımda terletiyo falan biraz daha bilgi verirsen çok iyi olur
koruması falan nasıl başka nelerinden memnun kalmadın

valla neyini açıklayayım. dediğim gibi çok sade ve hoş bir eldiven aslında. Eline tam oturuyor. elini değdiğin yüzeyi de tamamen hissedebiliyorsun o kadar yumuşak. ama yere yapışırken parmak uçlarının (tırnak uçlarının) o yere ilk temasını da tüm çıplaklığı ile hissedebiliyorsun..
elin o kadar terliyorki, montu kaskı bir kenara bırak sadece eldiven canından bezdirebiliyor. öyleki elinden çıkmıyor.. mola falan verdiğimde hemen vites yada fren elciğine asıp kurutuyorum biraz olsun..
yani koruma %10, görünüş%70 (bence), rahatlık %20.. vasat altı bir model.. dayanıklılık dersen ona puan bile veremiyorum..

Benim kullandığım eldiven "Bering RX 15" memnunun tavsiye ederim. 213 YTL.almıştım.19.12.2006 da.Görüntüsüne gezi yazılarımdan ulaşabilirsin.

2006 da 213 se... bizde dolar euro bazından da ilginç bir mantıkla da olsa zam yapıldığını düşünürsek... şimdi 250 diyelim..
eh bot da alacağımı düşünürsek.. o paraya botu aramak benim için daha uygun.

bana kalırsa rev-it ın desert modelı var yazlık dusunursen mukemmel bence

aslında ona bakmıştım. bendekinin bir gömlek üstü gibi gelmişti. ama ben asfaltı korkmadan tutabileceğim bir şeye bakınıyorum :)

burada ayrı ayrı cevap verdiğim / veremediğim tüm arkadaşlar, önerileriniz için tekrar teşekkür ediyorum. herkesin söylediği şeyleri arattım. ama benim için yine monster yada torx uygun seçenekler gibi şu an yada ebay de biraz risk almayı deneyeceğim.
ne alırsam alayım, ki umarım size de önerebileceğim optimal bir ürün bulurum, sizinle paylaşacağım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar