- Konu Yazar
Merhabalar, 2800 liraya kadar bütçem var ankarada 5 derece üstü soğuklarda koruyacak bir kışlık eldivene ihtiyacım var. Çok pofuduk olanlardan istemiyorum şimdiden teşekkürler önerileriniz için.
Merhabalar, 2800 liraya kadar bütçem var ankara’da 5 derece üstü soğuklarda koruyacak bir kışlık eldivene ihtiyacım var. Çok pofuduk olanlardan istemiyorum şimdiden teşekkürler önerileriniz için.
Merhabalar, 2800 liraya kadar bütçem var ankara’da 5 derece üstü soğuklarda koruyacak bir kışlık eldivene ihtiyacım var. Çok pofuduk olanlardan istemiyorum şimdiden teşekkürler önerileriniz için.
Revit'ler fc-moto'da 70-80$ civarı. Bizim mükemmel esnafımız 2500'den aşağı çakmıyor satmıyor.revit summit düşündüklerim arasında boxxer hydra hyperion gibi modeller
Knox'un kendi sitesinde 3 mevsim(yaz-bahar) yazıyor. Motomax niyeyse gitmiş kışı da eklemiş. Kıştan kasıtları 10-15 derece hava ise iş görür, daha düşük sıcaklıklarda dondurur. Zaten bir eldivenin 4 mevsim olma olasılığı yok. (Held'in 2 bölmeli eldivenleri hariç)motomaxta knox hadleigh diye bir model var baya kararsız kaldım.
Benim aldigim model artik uretilmiyor.kuzu derisiydi.burdan aldim kisin cok iyi...
https://www.thebikerjeans.com/korumali-eldiven