Eldiven önerebilecek olan varsa

Merhaba arkadaşlar motosiklet eldiveni alıcam yarın daha öncesinde alpinestars GP-Tech eldivenim vardı fakat aldıktan 1 sene olmadan kullanırken avuç içi yırtıldı. Ondan öncesindede knox handroid kullanıyodum onunda baş parmak kısmı yırtıldı oda aynı şekilde 1 sene geçmemişti alalı. Yeni bir eldiven alıcam şimdi fakat sizinde önerilerinizi almak istedim kafamda Five Gloves RFX1 var. Bu arada eldiven için mağzayla görüştüm eldiveni getirn expertize gönderelim dediler onuda göndericem fakat alpinestars ve knox markalarından tamamen soğuduğum için yeni birşey almak istiyorum. Avuç içinde ve bilek kısmında koruma olması benim için önemlidir şimdiden söyiyim önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Bende knox handroid kullanıyorum. Eski serilerde dikiş atması ve yırtılma gibi sorunlar var. Yeni serilerde böyle bir problemle karşılaşacağınızı düşünmüyorum. Hemen hemen 1 senedir kullanıyorum bende. Sadece boa mekanizmasındaki çelik tel koptu. Bende onun yerine misina taktım ve kullanıyorum. Bence yeni seri handroid'i tekrar gözden geçirin derim.

Ben knox aradım her yerde ama bir turlu bulamadım. Eldiven de en nefret ettiğim şey parmak fikirlerinin içe doğru kıvrılması ve tırnak/parmak ucu arasına değerek rahatsız etmesi.

Ben hem goretex hemde çift gözlü olmasından dolayı Held air n dry kullanıyorum.
Yazlık kısmında elleriniz çok aşırı terlemiyor, bu günlerde İstanbulda kullanıyorum ..
Kışlık kısmında da performansı başarılı..

Held zaten eldiven konusunda özelleşmiş bir markadır.. tavsiye edebilirim .. 4 mevsime en çok yaklaşna eldiven budur bence .. ama ne süper bir yaz eldiveni olur, ne de süper bir kış eldiveni ki 4 mevsim olan herhangi bir ekipman içinde durum benzerdir.

http://www.motomaxonlineshop.com/held-air-ve-dry-eldiven-pmu2878

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar