Eldiven & Mont Baslangic

Merhaba degerli abilerim kardeslerim.

Dun yazili sinava girdim ve gececegimi umuyorum direksiyona girince de belki gecerim debriyajli tecrubem cok az cub motosiklet ile yaklasik 15.000 yaptim ehliyetimi cikartinca baslangic olarak ybr esd almayi planliyorum kafanizi sisirmeden asil konuya geleyim degerli mt.net uyeleri.

Dedigim uzre baslangic yapicam ogrenciyim ve butcem kisitli ls2ff351 kask aldim ilk olarak f/p bandinda ogrenciyi uzmeyecek mont ve eldiven onerilerinizi bekliyorum simdiden sonsuz tesekkurlerimi sunarim..

Prohell kolombia isminde bir mont olmali dostum arkadaslarimda göruyorum sırt korumada var ona yönelebilirsin..

Hocam degerli cevabiniz icin tesekkur ederim fiyat olarak simdi baktim 300 lira bandinda peki is gorur mu acaba

Selam dostum üstte ki arkadaşında önerdiği mont iyidir bir yerde görmüştüm adam 125R'dan düşüyodu üzerinde prohel colombia hörgüçlü mont vardı ve hiç bir şey olmamıştı.
Eldiven olarak bütçen nedir bilmiyorum ama linkini vereceğim tarzda bir eldiven almanı öneririm uzun eldivenlerden. :)
http://www.motosikletaksesuarlari.c...lu4qVyvcQXLAUKoeJSMBxKODwiozWpeU6IaAl5v8P8HAQ

Selam dostum üstte ki arkadaşında önerdiği mont iyidir bir yerde görmüştüm adam 125R'dan düşüyodu üzerinde prohel colombia hörgüçlü mont vardı ve hiç bir şey olmamıştı.
Eldiven olarak bütçen nedir bilmiyorum ama linkini vereceğim tarzda bir eldiven almanı öneririm uzun eldivenlerden. :)
http://www.motosikletaksesuarlari.c...lu4qVyvcQXLAUKoeJSMBxKODwiozWpeU6IaAl5v8P8HAQ

Degerli cevabiniz icin cok tesekkur ederim eldiven icin 150 lira gibi bi butcem var kaba olmayan hissiyati yok etmiyecek ve koruyacak bir eldiven ariyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...dek-yagmurluklu-full-korumali-267354631/detay

Yandan böyle
[url]http://i.hizliresim.com/Vv4JGn.jpg[/url]

Karşıdan böyle duruyor
[url]http://i.hizliresim.com/nL1qa0.jpg[/url]

40 km ile kaza yaptım korudu.Tipinden ve işlevinden memnun kaldım tavsiye ederim.Ama yağmur geçiriyor.

Degerli yorumunuz icin tesekkur ederim yagmur gecirmesi kotu acaba prohel columbia yagmur geciriyormu kullanan abilerim,kardeslerim yardimci olursa cok sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------

Bot, pantolon es geçme.

Degerli yorumunuz icin tesekkur ederim hocam fakat butcem el vermiyor onun icin motosikleti ve diger ekipmanlarimi alinca rodaj doneminde dolayli olarak yavas olacagim icin o arada para biriktirip onlarida almayi dusunuyorum

Bence Yamaha Ybr icin yeterli bir ceket neden dersen kullanan arkadaşımda Yamaha Ybr kullanıyordu :) Ve kolombiyadan memnundu.En güzel özelliği sırt korumasi olmasi çünkü neredeyse bugun tum ceketlerde sırt koruma opsiyoneldir. Kendisi 1 saat sağnak yağışta gittiğinde biraz yağmur aldığinı söylemisti ama yağmurluk yoksa bir yerden sonra illaki o fiyat bandindaki tum ceketlerde yağmur alacaktir... Soğuk performansı olarak Denizli soğuğunda hatta kar yağdıgında bile motorla buluşmaya geldi ... Altına içlikle soğukla da iyi başettiğini ondan gördüğüm kadarıyla söyleyebilirim ki zaten bodrumdasin sana hayli hayli yeter.. Bence o fiyat bandında güzel bir ceket..
Eldiven konusunda da kışın çok binmem diyorsan yazlık güzel korumalı venom alabilirsin .. Benim en gariban ekipmanım eldiven ve venom vn583 miydi neydi ? Ekipman almaya gittiğimde yeni basladigimdan gazı debriyajı freni hissetmem icin ince bir eldiven verdi .. Ki çok faydası oldu kalın olmadığinda rahatça öğrendim .. Ama şimdi biraz daha kalın revit yada richa karbon korumalı birseyler dusunuyorum ..

Bu arada pantolunuda asla ihmal etme ucuzda olsa en azindan 250 tl lik kevlar bir kot al.. Unutma dizlik vs korumak icin yeterli değil ...

Hayırlı olsun şimdiden ...

Bence Yamaha Ybr icin yeterli bir ceket neden dersen kullanan arkadaşımda Yamaha Ybr kullanıyordu :) Ve kolombiyadan memnundu.En güzel özelliği sırt korumasi olmasi çünkü neredeyse bugun tum ceketlerde sırt koruma opsiyoneldir. Kendisi 1 saat sağnak yağışta gittiğinde biraz yağmur aldığinı söylemisti ama yağmurluk yoksa bir yerden sonra illaki o fiyat bandindaki tum ceketlerde yağmur alacaktir... Soğuk performansı olarak Denizli soğuğunda hatta kar yağdıgında bile motorla buluşmaya geldi ... Altına içlikle soğukla da iyi başettiğini ondan gördüğüm kadarıyla söyleyebilirim ki zaten bodrumdasin sana hayli hayli yeter.. Bence o fiyat bandında güzel bir ceket..
Eldiven konusunda da kışın çok binmem diyorsan yazlık güzel korumalı venom alabilirsin .. Benim en gariban ekipmanım eldiven ve venom vn583 miydi neydi ? Ekipman almaya gittiğimde yeni basladigimdan gazı debriyajı freni hissetmem icin ince bir eldiven verdi .. Ki çok faydası oldu kalın olmadığinda rahatça öğrendim .. Ama şimdi biraz daha kalın revit yada richa karbon korumalı birseyler dusunuyorum ..

Bu arada pantolunuda asla ihmal etme ucuzda olsa en azindan 250 tl lik kevlar bir kot al.. Unutma dizlik vs korumak icin yeterli değil ...

Degerli yorumunuz icin tesekkur ederim hocam columbia da karar kiliyorum o zaman ayrica venom vnp 583 de bayagi hosuma gitti fiyatida uygun cok sagolun hocam cok soguk alirmi yazlik olmasindan dolayi

Degerli yorumunuz icin tesekkur ederim hocam columbia da karar kiliyorum o zaman ayrica venom vnp 583 de bayagi hosuma gitti fiyatida uygun cok sagolun hocam cok soguk alirmi yazlik olmasindan dolayi

Soğuk alma konusuna gelirsek dostum yazlık eldivenle 15 derecenin altında 80-90 km/h ile 45 dakika gitmen durumunda bile reflekslerin yavasladigini hissedip serce parmaginla yüzük parmaginin sana yanıt vermedigini görebilirsin .. O yüzden tek mont tek pantalon tek kask idare edebilir ama eldivenin yazlık ve kislik ayri ayri olmasi cok onemli .. Kıslıkla da yazin kullanamazsın , pişik olur parmakların :mrgreen:

Ama önümüzde çok soğuk günler yok artik yazlık alsan olur .. Seneye kışa düsünürsun kışlıgı..

Soğuk alma konusuna gelirsek dostum yazlık eldivenle 15 derecenin altında 80-90 km/h ile 45 dakika gitmen durumunda bile reflekslerin yavasladigini hissedip serce parmaginla yüzük parmaginin sana yanıt vermedigini görebilirsin .. O yüzden tek mont tek pantalon tek kask idare edebilir ama eldivenin yazlık ve kislik ayri ayri olmasi cok onemli .. Kıslıkla da yazin kullanamazsın , pişik olur parmakların :mrgreen:

Ama önümüzde çok soğuk günler yok artik yazlık alsan olur .. Seneye kışa düsünürsun kışlıgı..

Haklisiniz hocam kisa dogru beli dogrultur kislik eldivenden baslayarak daha kaliteli ekipmanlar almaya calisirim o zaman

Sirt korumasi bildiginiz eva sunger diye biliyorum. Yaniliyor muyum? Eger icerisinde harici bir sirt koruma varsa marka/model bilgisi var midir? Koruma sertifikasi falan? 300 tl civarinda mont sonucta ben olsam o sirt korumasina guvenmez, harici bir sirtlik alirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar