Eldiven Kararsız kaldım.

Bir arkadaşım malezyada istediğim bir şey olup olmadığını sorduğunda eldiven bakmasını söyledim. Dünyanın öbür ucundan gelecekse en kalitelisinden olsun diyip; held,alpinstar,clover markalarına bakmasını rica ettim.şöyle bir liste yolladı:

Held Titan Gloves:1200 ringit-899 Tl

Alpinestars GP Tech:1250 ringit-936 Tl

clover rs-4:630 ringit 472 Tl

Alpinestars Spx:400 ringit 299Tl

held sambia gloves: 420 ringit 314 TL

Türkiye fiyatlarını da bilmediğim için fikrinizi sormak istedim.Birde arkadaş Endonezya'ya geçecek oradan bakacak fiyatlara.

knox'un handroid modeline bir göz atmanı öneririm. yada five gloveslara.

fiyatlar biraz pahali gibi

SPX burda 160 lira civari
GP-Tech 770 lira

L

LifeisBike

Ben DAINESE GUANTO DRUIDS ST kullanıyorum mototaştan aldım fiyatı 600 tl civarlarında..Konfor olarak rahat hissediyorum korumaları da gayet iyi. Ayrıca kaydıracını çok beğendim. El içerisindeki tırtıklı bölgeler gaz koluna adete yapışıyor ve bu kontrolun sizde olduğu hissini cok iyi veriyor. Tavsiye ederim.

150115140852brgm_l.jpg

L

LifeisBike

Buda iyiymiş fakat oralarda varmıdır bilmiyorum.

Araştırıp öğrenebilirsin. Ama Almanya dışında Türkiyeden çok da ucuz görmüyorum açıkçası eğer işin içinde kargo da var ise.. Ayrıca Replika ürün fiyasko olasılığına dikkat edin.

Araştırıp öğrenebilirsin. Ama Almanya dışında Türkiyeden çok da ucuz görmüyorum açıkçası eğer işin içinde kargo da var ise.. Ayrıca Replika ürün fiyasko olasılığına dikkat edin.

yok arkadaş gitti gelirken alıp getirecek. İnternetten falan değil yani. Tayland da falan yarı fiyatına ürünler var. Santo78 de ordan örnek verdi hatta bir kaç ay önce türk parası daha değerliyken çok daha ucuza ürünler bulunabiliyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar