eldiven bulamıyorum cıldırıcamm :)

max 250 tl bütçem var eldiven için napsam etsem eldivende karar veremiyorum ve tekirdağ gibi biyerde bayilerde kaliteli eldiven bulmak gerçekten kullandıgınız veya korumasına güvendiginiz eldiveni yazarsanız sevinirim teşekkurler

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

4RIDERS CIRCUIT RACING n11 de var güzel ve saglama benziyor öneride bulunmadınız yorum yaparsanız sevınırım

201376121941_4r6006m0001.jpg

T3Z

Bende eldivenleri değiştiricem, şuraya kıvrılayım fikir edineyim. dURT Short Track kullanıyorum hiç memnun değilim. Uzun, iyi korumalı bi eldiven alıp biraz kullanıcam ardından göz diktiğim Handroid'e sahip olmam lazım :)

max 250 tl bütçem var eldiven için napsam etsem eldivende karar veremiyorum ve tekirdağ gibi biyerde bayilerde kaliteli eldiven bulmak gerçekten kullandıgınız veya korumasına güvendiginiz eldiveni yazarsanız sevinirim teşekkurler

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

4RIDERS CIRCUIT RACING n11 de var güzel ve saglama benziyor öneride bulunmadınız yorum yaparsanız sevınırım

http://www.motomaxonlineshop.com/pictures/201376121941_4r6006m0001.jpg

Sağlam gözüküyor , ancak son iki barnak neden bileşik'ki? , bunun sebebini merak ettim lütfen biri açıklasın.

Dusup edersen serçe parmak biyerlere takılıp ayrılmasın diye ( Allah kimseye tecrübe ettirmesin )

bir de şuna bak dostum.
http://www.motomaxonlineshop.com/difi-pole-position-ii-pmu3451
BDZOCUXIKA420201618531_105149_00_outside_Pole_Position_II_Handschuh.jpg

WCRRAZKNTN4202016185259_105149_00_inside_Pole_Position_II_Handschuh.jpg

4RIDERS kıslık eldivenini kullandım çabuk yıpratmıştım. Bu sebeple eldivenlerine pek güvenemiyorum. Yaz kış motor sürerim. Alpinestar ve Knox da kullandım dayanıklı ve güvenli eldivendir. Ayrıca fiyatı uçmuş ama A-PRO COBRA eldiven de uzun korumalı ve oldukça dayanıklıdır.
Bunları hepsini şiddetle denedim, test ettim :p
Difi hollanda menşei olması lazım. Sitesine de bakabilirsin. Ben bu sever Difi deneyeceğim sanırım.
https://www.difi.nl/epages/Motoport.sf/en_GB/;PreviewStyle=Difi?ObjectPath=/Shops/Motoport

Eldiveni denemeden almayın. Hepsinin kalıbı farklı. Mümkünse istanbula (kadıköyde Fenerbahçe Stadı yanında bütün satıcılar mevcut) gelmek için 1 gün ayırıp hepsini takıp çıkarın öyle karar verin.

Bu 4RIDERS CIRCUIT RACING eldiven ile ben de ilgilendim bi ara motomax hasanpaşa da gördüm hoş bir eldiven ama beden olmadığı için almamıştım.Bir de satış elemanı yazlık demişti ama tam emin olamadım ufaktan delikler var bazı yerlerinde ama yazın terletir mi yazlık mıdır orasını anlayamadım. Ama eldiven güzel deri oluşu ve korumaları gayet iyi.

http://www.motomaxonlineshop.com/pictures/201376121941_4r6006m0001.jpg

Bu eldiven fiyat/performans ürünü güzeldir ancak yazlık, kışın da binecekseniz motora bu sizi ancak ekim-kasıma kadar idare eder. Sonrasında da bir kışlık eldiven edinmeniz gerekir.

YAZLIK (IXON RS FLIP HP)

KIŞLIK (HUDSON TIGER)

SAYGILARIMLA.

Son düzenleme:
bende motor almadan ekipman toplamaya başlıyorum..yurtdışı sitelerinide araştırıyorum.fiyatlar daha doğal halinde ve cepten fazla miktar çıkmıyor.uygun set yapıcam kendime..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar