Eldiven bolarır mı

Şu an 120 kiloyum kilo vericem 10 15 kilo verdiğim zaman aldığım bana tam olan eldiven olmamazlık olur mu sıkıntı yapar mı sizce

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben saçım uzunken gittim XXL kask aldım şimdi saçımı kestim kask kafamda durmuyor sürekli düşüyor aşşağıya doğru mecbur gittim yeni kask aldım :D el ölçüleri 10 15 kilo verince eldiven olmayacak kadar değişmez

Güvenlik açısından bir sorun yaratır mı peki biraz bol olması falan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben saçım uzunken gittim XXL kask aldım şimdi saçımı kestim kask kafamda durmuyor sürekli düşüyor aşşağıya doğru mecbur gittim yeni kask aldım :D el ölçüleri 10 15 kilo verince eldiven olmayacak kadar değişmez
Güvenlik açısından eldiven sorun Yarattır mı

Motosikleti
Voge 250RR
Güvenlik açısından bir sorun yaratır mı peki biraz bol olması falan

Güvenlik açısından eldiven sorun Yarattır mı
Eldiven 10 15 kilo vermeyle eline bol gelmez, ben yine de bol eldivenin oluşturabileceği sorunları yazayım sana:

- Eldiven eline bol olacağı için elin manetlere tam oturmayabilir, eğer düşersen elinden çıkabilir, ayrıca gidondan aldığın hissiyat büyük ölçüde azalır diye düşünüyorum. Kullanmıyorum ama yanlış bilmiyorsam eklem yerlerine özel kısımları var doğal olarak onlar da kayacağı için yanlış yere denk gelebilir eklem yerlerine denk gelmeyebilir mesela.

Kısacası eldivenin tam olması "ikinci el" gibi hissettirmesi hatta bu yüzden sıkı olması gerekiyor, ama şuan eldiven eline sıkı oluyorsa 10 15kg vermekle bol gelmez merak etme.

Ayrıca bunları düşünmeden önce kilo ver gerisini çok şe yapma sen

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şu an 120 kiloyum kilo vericem 10 15 kilo verdiğim zaman aldığım bana tam olan eldiven olmamazlık olur mu sıkıntı yapar mı sizce
Kemik ve kas dokusuna zeval gelmez..
Mesela zayıflayınca kıçın küçülür ama , makina aynı kalır..
El de kas ve kemik den oluştuğu için BOLARMAZ...
Ama bu BOLARMAZ çok garip bir tabir olmuş...Uymamış.
Bol gelir , Bollaşır falan daha şık bence :)

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
İnsan elden çok kilo almıyor, 15 kilonun ele etkisi fazla olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar