ELDEN TAKSİTLE MOTORSİKLET ???

Motoru okula götüreceksin yani. Anladım.

Evet abi cok hevesliyim cokda ıhtıyacım var cidden.Ve tokat gibi bir yerde ogrencının iş bulması ımkansız ve sınavlarım baslıyor . Cok da bısey ıstemıyorum yurtta kalıyorum kucuk bi mondıal vulture bıle yeter kapımda dursun sadece cok bısey ıstemıyorum :)

Kardesim bende üniversite de öğrenciyim süperspor olmasada CBR kullaniyorum spor sayilir ve sana bir gercegi söyleyecegim ama lütfen alınma...
O kız o motorlu cocugun motoruna aşık olmadı.. Kalbine yakisıkliligina yada zekasina aşık olmus olabilir ama emin ol motoruna aşık olmadı... Bu sebeple bosuna kendini motor alıcam diye yıpratma alsanda aaa bu cocugunda motoru varmis diye sana kosmayacak ...
Bugüne kadar motor sadece beni sosyallestirdi ve bircok kız arkadasimin olmasini sagladi ama asla bana aşık ettirmedi... Bilmem anlatabildim mi alıngansın ama bu samimi sözlerimden alınmamışsindir umarim ...
Önerim spora git bisiklet al tarzini degistir kitap oku ;)

Kardesim bende üniversite de öğrenciyim süperspor olmasada CBR kullaniyorum spor sayilir ve sana bir gercegi söyleyecegim ama lütfen alınma...
O kız o motorlu cocugun motoruna aşık olmadı.. Kalbine yakisıkliligina yada zekasina aşık olmus olabilir ama emin ol motoruna aşık olmadı... Bu sebeple bosuna kendini motor alıcam diye yıpratma alsanda aaa bu cocugunda motoru varmis diye sana kosmayacak ...
Bugüne kadar motor sadece beni sosyallestirdi ve bircok kız arkadasimin olmasini sagladi ama asla bana aşık ettirmedi... Bilmem anlatabildim mi alıngansın ama bu samimi sözlerimden alınmamışsindir umarim ...
Önerim spora git bisiklet al tarzini degistir kitap oku ;)

Bak cıdden kendıme bırıne asık ettırmem soz konusu degıl . Helekı bı motorla bunu yapcak degılım ve ıhtıyacımda yok :p ama ortam bunu gerektırıyor. Ve cidden cok heveslıyım scooterım vardı o elımden uctu gıttı :salut: sımdı ıse bu zevkımı sonlandırmak ıstemıyorum artık bende bu ıse bas koymak ıstıyorum okulumda bır motorsıkletlı grup var onlarında arasında olmak ıstıyorum artık :pale:

Ulem avatarima bak bide kizlarin bana neden kosmadigini acikla lutfen..her kesime ,her tarza hitap ediyoruz ama tik yok?:queen:

Seni cok iyi anliyorum kardesim.. Ama daha bu gencecik yasinda bir sürü senete gireceksin ve kendi ekonomik özgürlüğünü birine teslim edeceksin ... Yarın kız arkadasin olsa ona da para ayirman gerekecek sana suraya gidelim buraya gidelim diyecek ama senin aklinda hep o borc olacak bu seni hep mutsuz edecek ... Sen bilirsin... Ama bence gel bosver bu isten git bisiklet al iki teker sevgini bir süre bununla oyala. Mezun ol calismaya basla istedigini al 4 sene bu sekilde oyaladim iki teker sevgimi ama sen bilirsin dedigim gibi ...

Seni cok iyi anliyorum kardesim.. Ama daha bu gencecik yasinda bir sürü senete gireceksin ve kendi ekonomik özgürlüğünü birine teslim edeceksin ... Yarın kız arkadasin olsa ona da para ayirman gerekecek sana suraya gidelim buraya gidelim diyecek ama senin aklinda hep o borc olacak bu seni hep mutsuz edecek ... Sen bilirsin... Ama bence gel bosver bu isten git bisiklet al iki teker sevgini bir süre bununla oyala. Mezun ol calismaya basla istedigini al 4 sene bu sekilde oyaladim iki teker sevgimi ama sen bilirsin dedigim gibi ...

Bende bu gıdısle oyalayacagım kendımı sanırım . Herkesin her istedigi olacak dıye bır sey yok bu hayatta. İmkan olmasa bıle hayırlısı buymus dıyebılmelıyım kendıme. Heves işte naparsın 2*3 bın liralık motor ıcınde senetlere gırmeye gerek yok sanırım . dizimi kırıp oturucam gibi gözüküyor sımdılık

Gökhan bi kızı bilmem kime kaptırmak ile motorun alakası yoktur diye düşünüyorum kardeşim. Yaşım 30 emin ol motor alınca da o kızı kapamayacaksın.

Soruna gelince, ben inceledim motorları, fiyatlarını falan, commuter dediğin motorlar bile piyasasının çok üzerinde yazılmış güzel kardeşim. Ha ille alacağım ben diyorsan, karar tabiki senin.

ergen degılız heveslıyız usta

yav, hatun ya daha yakışıklısını ya da daha zenginini bulmuştur; başka bi ihtmial yok. ee bunlar da senin bi motor almanla egale edilecek eksiklikler değil.

Şimdiye kadar okuluna nasıl gittiysen gene aynen devam. karı-kız uğruna altına girilecek külfetler değil bu dediklerin.

Belki hala diyolardır, bizim zamanımızda "ya abi, üniversitede kızlar teklif ediyomuş." derlerdi hep. gittik, kimsenin s.kinde bile değildik. uzun lafın kısası: hatundan hoşlandın mı? -donanımhaberde çok geyiği döner- seviyosan git konuş. bi motorun yok diye bakmayacaksa zaten s.ktirsin gitsin.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sen milletin dediklerine kulak asma abicim.
Hatun araklamak istiyorsan motosiklet önemli.
Al sana ispat!
Asagidaki heriflerin hepsinin motoru var ve en kral hatunlarla takiliyorlar.

brad-pitt.jpg

Al bir tane daha motor olmasa suratina mi bakarlar bunun!!

1377666425749.jpg

Ama bak hoop kapmis hatunu

2.jpg

Para pul hikaye

motosiklet-tutkunu-unluler-acun-ilicali-atilla-saral-emre-altug-pinar-altug-tugba-ozay-husnu-senlendi-1014128.jpg

Motosiklet varsa hatun da var

acun-motosiklet.jpg

Al bir motosiklet:pl:
Suya sabuna dokunmadan yasar gidersin.:thumleft:

bunu da görmüş oldum. adamlar evkur mantığıyla buzdolabı satar gibi motosiklet satıyor :)

Evet abi cok hevesliyim cokda ıhtıyacım var cidden.Ve tokat gibi bir yerde ogrencının iş bulması ımkansız ve sınavlarım baslıyor . Cok da bısey ıstemıyorum yurtta kalıyorum kucuk bi mondıal vulture bıle yeter kapımda dursun sadece cok bısey ıstemıyorum :)

Üniversiteye başladığım günden beri motosiklet istiyordum, tabi ailemin maddi gücü ha diyince alacak cinsten değildi ve onlardan beklentiyi kesip kendim birşeyler yapmaya karar verdim. 2.sınıfın sonunda 2 ay yazlık yerde 8 den gece 2ye iki farklı işte çalıştım sezon bitince de gittim vulturemu aldım. 3.sınıfı motorlu geçirdim. Şimdi 4.sınıftayım bu yılda üniversiteye motor ile gideceğim Allâh nasip ederse. Burda anlatmak istediğim seni imrendirmek. Sende bu şekilde yapabilirsin. Ama o borç harç bir gözüne büyür inan motordan da soğursun hayattan da. Öğrenci adama aylık 250 300 lira taksit artı benzini 2bin km de gelen bakımı cartı curtu çok zor yani. Bence bu taşın altına girme mutlu olmayacaksın. Spora git kendine bak o kızı hain motorcunun elinden al :))

Üniversiteye başladığım günden beri motosiklet istiyordum, tabi ailemin maddi gücü ha diyince alacak cinsten değildi ve onlardan beklentiyi kesip kendim birşeyler yapmaya karar verdim. 2.sınıfın sonunda 2 ay yazlık yerde 8 den gece 2ye iki farklı işte çalıştım sezon bitince de gittim vulturemu aldım. 3.sınıfı motorlu geçirdim. Şimdi 4.sınıftayım bu yılda üniversiteye motor ile gideceğim Allâh nasip ederse. Burda anlatmak istediğim seni imrendirmek. Sende bu şekilde yapabilirsin. Ama o borç harç bir gözüne büyür inan motordan da soğursun hayattan da. Öğrenci adama aylık 250 300 lira taksit artı benzini 2bin km de gelen bakımı cartı curtu çok zor yani. Bence bu taşın altına girme mutlu olmayacaksın. Spora git kendine bak o kızı hain motorcunun elinden al :))

Amaç kız degil aslında bir motor alıp ona aşık olmak cok mu sey ıstıyorum :) Benmde aılemın durumu yetmıyor suan bende alamıycagım gıbı gozukuyor . Nerde ne yaparım bılmıyorum . İdda mı oynasam ne yapsam ya :)

Amaç kız degil aslında bir motor alıp ona aşık olmak cok mu sey ıstıyorum :) Benmde aılemın durumu yetmıyor suan bende alamıycagım gıbı gozukuyor . Nerde ne yaparım bılmıyorum . İdda mı oynasam ne yapsam ya :)

Sayısal oyna daha çok veriyor. Hey Allah'ım ya...

Yahu git kendine part-time iş bul. Ben üniversitedeyken part time çalışıp ayda 1500/2000 civarı gelir elde ediyordum.

bizdeki evkur avmleri gibi yani, kredi kartlı ya da kredi çekip alamıyorsan senetle taksit yapar hepsinden daha pahalı olur,
tabii varsa bu şekilde 2. el büyük motor alabilicegim bir yöntem ilgilenirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar