Motoru okula götüreceksin yani. Anladım.
Kardesim bende üniversite de öğrenciyim süperspor olmasada CBR kullaniyorum spor sayilir ve sana bir gercegi söyleyecegim ama lütfen alınma...
O kız o motorlu cocugun motoruna aşık olmadı.. Kalbine yakisıkliligina yada zekasina aşık olmus olabilir ama emin ol motoruna aşık olmadı... Bu sebeple bosuna kendini motor alıcam diye yıpratma alsanda aaa bu cocugunda motoru varmis diye sana kosmayacak ...
Bugüne kadar motor sadece beni sosyallestirdi ve bircok kız arkadasimin olmasini sagladi ama asla bana aşık ettirmedi... Bilmem anlatabildim mi alıngansın ama bu samimi sözlerimden alınmamışsindir umarim ...
Önerim spora git bisiklet al tarzini degistir kitap oku![]()
Ulem avatarima bak bide kizlarin bana neden kosmadigini acikla lutfen..her kesime ,her tarza hitap ediyoruz ama tik yok?:queen:
Seni cok iyi anliyorum kardesim.. Ama daha bu gencecik yasinda bir sürü senete gireceksin ve kendi ekonomik özgürlüğünü birine teslim edeceksin ... Yarın kız arkadasin olsa ona da para ayirman gerekecek sana suraya gidelim buraya gidelim diyecek ama senin aklinda hep o borc olacak bu seni hep mutsuz edecek ... Sen bilirsin... Ama bence gel bosver bu isten git bisiklet al iki teker sevgini bir süre bununla oyala. Mezun ol calismaya basla istedigini al 4 sene bu sekilde oyaladim iki teker sevgimi ama sen bilirsin dedigim gibi ...
ergenlik böle bi şey işte...
ergen degılız heveslıyız usta
Evet abi cok hevesliyim cokda ıhtıyacım var cidden.Ve tokat gibi bir yerde ogrencının iş bulması ımkansız ve sınavlarım baslıyor . Cok da bısey ıstemıyorum yurtta kalıyorum kucuk bi mondıal vulture bıle yeter kapımda dursun sadece cok bısey ıstemıyorum![]()
Üniversiteye başladığım günden beri motosiklet istiyordum, tabi ailemin maddi gücü ha diyince alacak cinsten değildi ve onlardan beklentiyi kesip kendim birşeyler yapmaya karar verdim. 2.sınıfın sonunda 2 ay yazlık yerde 8 den gece 2ye iki farklı işte çalıştım sezon bitince de gittim vulturemu aldım. 3.sınıfı motorlu geçirdim. Şimdi 4.sınıftayım bu yılda üniversiteye motor ile gideceğim Allâh nasip ederse. Burda anlatmak istediğim seni imrendirmek. Sende bu şekilde yapabilirsin. Ama o borç harç bir gözüne büyür inan motordan da soğursun hayattan da. Öğrenci adama aylık 250 300 lira taksit artı benzini 2bin km de gelen bakımı cartı curtu çok zor yani. Bence bu taşın altına girme mutlu olmayacaksın. Spora git kendine bak o kızı hain motorcunun elinden al)
Amaç kız degil aslında bir motor alıp ona aşık olmak cok mu sey ıstıyorumBenmde aılemın durumu yetmıyor suan bende alamıycagım gıbı gozukuyor . Nerde ne yaparım bılmıyorum . İdda mı oynasam ne yapsam ya
![]()