eldan su soğutmalı motor

mesela uzun bır yolculuk yapıyoruz.. motor bayagı bı sıcaklamaya basladı bı yerde durduk soguması baya bı uzun zaman alır.. motorun uzerıne soguk su döksek nolur???:queen: :queen: :queen: :queen:

bloğu çatlatırsın o olur sen dök soğuk suyu...bi dene istersen:queen:

zannetmiyorum yararı olacak olsaydı eğer firmalar tavsiye ederdi zaten arada göl kıyısına yada deniz kıyısına çekip ıslatın diye :p

GEP

motor u calistirmadan gidebilirsin
hic isinmaz,
bu daha mantikli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

f-ender' Alıntı:
bloğu çatlatırsın o olur sen dök soğuk suyu...bi dene istersen:queen:

aynen katılıyorum :queen:

metal parçayı aniden soğutursan çatlar. ani ısınma ve soğuma büyük gerilmelere sebep olur.

Ciddiysen iyi:Çok gerekli ise ıslak bir bezle motorun alt taraflarından başlayarak silebilirsin bu ısı transferi motorunu acil soğutma için yetebilir.illa su dökeceğim dersen karterin yan kapaklarına azar azar dök bari ötesine karışmam.

GEP

baba adam mesaj sayisini arttirmak icin forum acmis :)

soyluyosun anlamamazliktan geliyo...

hava sogutmali zaten motoru... asiri bi isinma soz konusu olamaz.. sogutsa bile sonra tekrar isinacak :) zaten hemen isiniyosa pervaneyi kirmis demektir :mrgreen:

gep ben bilmediğim birşeyi sordum.. benım mesaj sayım umrumda bıle degıl, yanlıs degerlendırme,, heralde sen oyle yapıyordun,, aklına anca boyle seytanlıklar gelıyor zaten..

GEP

okan4037' Alıntı:
gep ben bilmediğim birşeyi sordum.. benım mesaj sayım umrumda bıle degıl, yanlıs degerlendırme,, heralde sen oyle yapıyordun,, aklına anca boyle seytanlıklar gelıyor zaten..

gereksiz konularla ugrassaydim mesaJ sayim bu kadar az oLmazdi :mrgreen:

yazdigim cewaplar belli ozeLime girip hepsini okuyabilirsin :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hava soğutmalı olsun su soğutmalı olsun aşırı ısınmış motora aniden bol su dökülürse blok çatlayabilir..Aşırı ısınmış metal gövde genleşmiştir,Aniden hızlı bir şekilde sogursa bu gövdeye zarar verebilir..

tamam sen haklısın öyle olsun,,zaten belli bir mesajı çekince ödüllendiriyolar..

okan4037' Alıntı:
tamam sen haklısın öyle olsun,,zaten belli bir mesajı çekince ödüllendiriyolar..

ödül verselerdi bana verirlerdi. arada msn de kızıyolar bi de dövüyolar beni :queen:

Temel askerde
ve deniz altıcı deniz altında ve derinlerdeeee
yanındaki usta er e soruyor
-ya uşagum biz bu cemiden bomba ıtınca içine su alayurmu ????
-ula temel sen denizin içindeyken ossurunca g.. tüne su kaçıyormuuu

:):)
herkesi seviyorummmmmm

hocam be sen o motoru ısıttınsa daah san ne deyimmm .bırak yansın ozaman çay demle ısısında ve keyifle iç :):)

Son düzenleme:
kılıçbalığı' Alıntı:
Temel askerde
ve deniz altıcı deniz altında ve derinlerdeeee
yanındaki usta er e soruyor
-ya uşagum biz bu cemiden bomba ıtınca içine su alayurmu ????
-ula temel sen denizin içindeyken ossurunca g.. tüne su kaçıyormuuu

:):)
herkesi seviyorummmmmm

süper.:mrgreen:

bu arada sorunun cevabı g.. su kaçmıyor olacak :queen:

ylmzzz' Alıntı:
süper.:mrgreen:

bu arada sorunun cevabı g.. su kaçmıyor olacak :queen:
Dostum sen konyanın medarı itibarısın bunu unutma.
sana seviyor kılıçbalığı sana:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: seviyorrrrrr

kılıçbalığı' Alıntı:
sana seviyor kılıçbalığı sana:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: seviyorrrrrr
seni konya ve ahalisinin kılıç ı ilan ettim sen şovalye oldunnnn dostumm .benim yaşım 22 buaar senin kaç sana abi diyebilirmiyim :):rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
kılıçbalığı' Alıntı:

seni konya ve ahalisinin kılıç ı ilan ettim sen şovalye oldunnnn dostumm .benim yaşım 22 buaar senin kaç sana abi diyebilirmiyim :):rendeer: :rendeer: :rendeer:

sitemizin biricik abisi kılıçbalığı. teşekkür ederiz. bizde seni seviyoruz. sizi sevmeyen de sevsin abi :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar