Elcikteki boşluk hk.

Elciklerimde aldığımdan beri boşluk var 1 - 2 arkadaşımda da aynı model motosikletten var.Onların elcikleri tam ayarında benimkiler ise baya bir boşluk var.Bu boşluğun gitmesi için ne gibi bir işlem yapmalıyım.
Yardımcı olursanız sevinirim. Motosiklet modeli ASYA AS 100 - 8

karburatörün orada gaz telinin gittiigi hortumun sonunda somunlu boru var metal o somunları ayarlayarak boslugu alabilirsin

elcik tele baglı oldugundan dolayı telle alakalıdır sonucta elcik 360 derece dönuyosa dedigin olablr ama sadec 3-5 milim den sonra gaz yemeye baslıyosa dedigim seydendir

Yok bunda telde boşluk yok elcikte boşluk var gaz verdiğin yönün tersine de dönüyor.4 - 5 CM falan galiba.

Gaz elciğinin içinde gaz telinin başının takıldıgı yerde bir tırnak var o aşınmıştır o yüzden dönüyodur.

arkadaşım antilopun tarif ettiği somunu bi tur bi sıkmayı denesene, bişey kaybetmeyeceksin sonunda :)

birdaha anlatim koltugunun altında bi bagaj var onun vidalarını cıkartıcaksın snra orada karbratör var neye benzedini biliyorsundur umarım gaz telinin geldiği ince bir hortum var karbratör kelebegine doğru gider orada tel üzerinde 2 adet somon vida olacak 12 nuamra olması lazım onun birini evsetip diğerini sıkacaksın fotoğraf bulursam koyarım simdi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:59 ----------

19022010q.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

kırmızı cizgiyle cizilen yer siyah cizginin hicbir ifadesi yoktur

Tamam biliyorum.Arabadaki gibi galiba.Ama benim motosiklet cup.Yarın tamirciye götüreyim bari.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar