Elcik ısıtma 2023

Bu senenin klasik sorusu benden olsun.

SYM Scooter'a elcik ısıtma için ne önerirsiniz? Deneyip memnun kaldığınız ürün var mı?

Bu senenin klasik sorusu benden olsun.

SYM Scooter'a elcik ısıtma için ne önerirsiniz? Deneyip memnun kaldığınız ürün var mı?

olayın hiç bir detayını vermemişsin sana neye göre öneride bulunalım?

piyasada 1 dolara da elcik ısıtma var 200 euro ya da var

Motosikletinde rüzgar koruma var mı?
kaç paraya kadar bütçen var?
motosikletinin elektrik sistemi kaç wata kadar akımı destekliyor?

olayın hiç bir detayını vermemişsin sana neye göre öneride bulunalım?

piyasada 1 dolara da elcik ısıtma var 200 euro ya da var

Motosikletinde rüzgar koruma var mı?
kaç paraya kadar bütçen var?
motosikletinin elektrik sistemi kaç wata kadar akımı destekliyor?

SYM Scooter, rüzgar siperliği var, işte standart scooter aküsü, 9A aküsü olsa, 108 Watt yapar. 20-40 Euro bütçe.

Esas sorum ne almalıyım, kendim mi takmalıyım, taktırmalı mıyım?

SYM Scooter, rüzgar siperliği var, işte standart scooter aküsü, 9A aküsü olsa, 108 Watt yapar. 20-40 Euro bütçe.

Esas sorum ne almalıyım, kendim mi takmalıyım, taktırmalı mıyım?

bundan

aldım ben aldığımda 11 dolardı 2 sezon kullandım soğuk memlekette iyi bir eldivenle iş görüyor 100 dolarlık oksford veya 200 dolarlık daytonanın işini görmüyor ama yine de harika sayılır
tekrar ediyorum gidonda rüzgar kesici yoksa çok iş görmez.
araya mutlaka marş çalıştıktan sonra elektrik veren aparattan takın (ismini unuttum)

Joymax in aküsü 10 A. Elcik koruma da var elcik ısıtmada var. Motoru aldığım gün yaptırdım yukarıda linki atan ark.in aynısını yaptırdım. Elin yine üşür ama tamamen olmamasındaki kadar değil elbette.

2025 için tekrar soralım.
Hunter 350
-12 V - 8 Ah VRLA akü(markasını bulamadım şimdi)
-Elcik koruma yok
-Eldiven olacak

Elciklerde rüzgar koruma yoksa elcik ısıtma o kadar da işe yaramaz, ellerin içi ısınır biraz ama parmak uçlarına vuracak rüzgar yine üşütür. Önceliğiniz rüzgar koruma olsun.

Elcik ısıtma bağlayacaksanız arada röle olsun kontak açılınca hemen çalışıp motor çalışmazken aküyü bitirmesin.
oxford marka olanlarda motorun çalışıyor olduğunu anlayan devre var röle bağlamaya gerek kalmıyor direkt aküden beslenebiliyor, motor çalışmazken çalışmıyor zaten. Ama zaten altı üstü içinden geçen elektrik akımını ısıya çeviren basit sistem, ille oxford almaya gerek yok. araya ek kablo falan eklenecekse ince kablo kullanmayın, röle de olsun yeter.

bundan

aldım ben aldığımda 11 dolardı 2 sezon kullandım soğuk memlekette iyi bir eldivenle iş görüyor 100 dolarlık oksford veya 200 dolarlık daytonanın işini görmüyor ama yine de harika sayılır
tekrar ediyorum gidonda rüzgar kesici yoksa çok iş görmez.
araya mutlaka marş çalıştıktan sonra elektrik veren aparattan takın (ismini unuttum)
Aynı modelden kullanıyorum 1.5 senedir. Memnunum. Bağlarken araya bıçak sigorta ve röle takıp rölenin tetiklemesini de plaka lambasına bağlarsan açık unutma derdin de olmaz. Ama elcik koruma olmadan kullanırsan pek bir randıman alamazsın.

elcik koruma çok çirkin bi şey ya.
ısıtmalı eldiven düşünüyorum şu an. araştıracam bunu.

elcik koruma çok çirkin bi şey ya.
ısıtmalı eldiven düşünüyorum şu an. araştıracam bunu.
çirkin değil yaa, çirkin görünenler kuryelerin kulandıkları elleri içine sokulanlar. ben rüzgar korumalardan bahsediyorum. Hele adventure tipi motorlara çok yakışıyorlar.

Temsili bir foto eklemeye çalışayım:

1633487637_max.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar