Elazığ’da Gezgin Bir Çift

13.Ağustos.2008-Çarşamba günü saat 13.00 civarı, dernek üyemiz Atilla ATAR beni arayıp, il dışından motosikletiyle gelen bir aile var.
Honda bayiinde lastik değiştiriyorlar,tanışmak ister misin deyince büyük bir memnuniyetle gittim.

İstanbul’da lokanta işletmeciliği yapan Cenk ERTÜKEL ile eşi Yasemin ERTÜKEL Honda Transalp ile Türkiye turu yapıyorlarmış.

İstanbul’dan güney sahillerimize inmişler, on gündür yollardaymışlar, buradan da Karadeniz bölgemize gitmeyi planlıyorlarmış.

Atilla ATAR kardeşimiz, bu çiftin adres arayışı içinde olduklarını fark edince arabasıyla korna çalarak yaklaşmış ve sebze haline doğru yönlendirmiş.
Motosiklet sevdamızla, her motosiklet kullanıcısına sempatiyle baktığımız için, il dışından gelen bu arkadaşlara yakınlık göstermesek doğru olmazdı.

Kendilerini benim arabama alarak dördümüz Harput’a çıktık.Harput kalesinin ve benzeri yerlerin fotoğrafını çektiler.

Birlikte yemek yerken derneğimiz hakkında bilgi verdik.Motosiklet23’ün forum sayfası ve faaliyetlerinden bahsettik.
Cenk ERTÜKEL arkadaşın hem de eşiyle birlikte yaptığı kilometreyi duyunca ben kendime motosiklet kullanıcısı diyemedim.
İnşallah ileride bizler de böyle uzun soluklu geziler yaparız.

Tekrar sebze haline geldiğimizde yolcu etmeden önce dernek tabelamız önünde hatıra fotoğrafı çektirdik.
O an için Oktay ve Zülfü DAL arkadaşlarımız yerlerinde değillerdi.

Yolları açık olsun

ben bir malatyalı olarak Elazığlı abilerimin gösterdiği misafirperverliğe hayran kaldım:):rendeer:

gerçektende bravo :rendeer:
herdaim herkezde olması gereken misafirperverliği gösterdiğiniz için :cat:

Osmaniye İl Temsilcisi
Çok güzel, elazıg motosiklet kulübünü misafirperverliğinden ve ilgisinden dolayı kutluyorum.

Bu tip insanları gördükçe çok mutLu oLuyoruz Gercekten :) Tebrikler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar