[Elazığ - MT]

tüm hemşehrilerime merhabalar bende elazığlıyım ama istanbul da oturuyorum... MT ailesine yeni katıldım kısmetse bu yaza memleketimize gelmeyi düşünüyorum inşallah o zamana kadar fz6 fazer veya fz1 fazer almayı düşünüyorum... herkese kazasız sürüşler dilerim....

progym,Merhaba Sevgili hemşerim aramıza hoşgeldin.İnşallah arzuladığın motoruna kavuşursun yazında gelirsin ELAZIĞ'a görüşmek ümidiyle.:)

ARKADAŞLAR İŞTE DERNEK BAŞKANIMIZ OKTAY DAL'dan ALMIŞ OLDUĞUM TERÖRÜ KINAMA MİTİNGİNİN RESİMLERİNİ KOYUYORUM

Elazığ Motosiklet Ve Motor Sporları Klübü olarak bizde Terörü kınama mitingine kaltıldık.Dernek merkezimizin
önünden hareket ettik ve 13:30'da başlayacak mitinge doğru yol aldık motosikletlerimizle o kadar çok izdiham vardı ki motorları
park edecek yerleri dahi zor bulduk neyse motorlarımızı park ettik ve hazırlatmış olduğumuz pankartları ellerimize alır almaz
mitinge daldık ve bizde sloganlar atmaya başladık geri kalanını resimler sölesin.

İşlerinde olanlara ve işleri çıkıpda şehir dışına çıkan arkadaşları da MOTOSİKLET23 olarak temsil ettik...

Resimleri aldığım sayın başkanımız OKTAY DAL'a teşekkür ederim.

[align=center]

[/align]​

Son düzenleme:
hoşbulduk çağlar23 kardeşim saolasın...inşallah bi aksilik olmazsa yaza gelirim çünkü 3 sene oldu memleketimize gitmeyeli artık özledik yeter bu kadar ara ....allah bi kaza bela sakatlık vermezse bu sene kesin gelmeyi düşünüyorum...

Yeni Motosikletimi Aldım Arkadaşlar :

Uzun bir süredir ki arkadaşlarım " Hocam senin bu motosikletini değiştirelim artık" diyorlardı.Sercenk EMİROĞLU kardeşim tavsiye ederek elindeki Shadow ile test sürüşü yapmamı sağlayınca kararımı verdim.

Oktay DAL kardeşimize "bu motosikleti en uygun nasıl alırım ve getiririm yardımcı ol" deyince olaylar kendiliğinden gelişiverdi.Motosiklet23 üyesi iki değerli arkadaşıma da teşekkür ediyorum.İşte hikayemiz :

Efe Tur öğrenci servisleri sahibi Erkan EFE’nin tahsis ettiği minibüsün arka koltuklarını söktükten sonra Oktay kardeşimle beraber çıktık yola.Malatya’yı geçitikten sonra Erkan EFE’den direksiyonu Kayseri’ye kadar ben alıverdim.

Kayseri’de Oktay DAL’ın tanıdığı Fatoş arkadaşımız bizi karşıladı.
Akşam yemeğinden bir görünüm.

Geceyi Ankara’da geçirdikten sonra sabahleyin Honda Efe’ye vardık.Satış müdürü Berkav ÇERKEZ Bey ile Burcu Hanım ile tanıştık.

Servis yetkilileri kargoyu gözümüzün önünde açarak monte işine başladılar.
Ben de merakla bakıyorum tabii.

Oktay, “Kilometreyi görüyor musunuz Hocam ? Göstergelerin hepsi SIFIR.” deyince ben de fotoğrafını çektim.
Kazasız belasız, ağız tadıyla nice kilometreler kat ederiz inşallah.

İşlem tamam olunca Oktay’a “Buyur usta.Bir test et bakalım “ dedim. Oktay kardeşim de hangi motosiklete binse hakkını veriyor ve yakışıyor doğrusu.
Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.

Eh! Bir tur da biz atalım.Durumlar nedir bir bakalım dedik.
Yerim dardı fazla oynayamadım ya neyse.

Ardından, bizim bebeği yükleme işi başladı.
Teknik imkanlar mevcut ve yapanlar da işinin ehli olunca hiçbir sorun çıkmıyor, Allah’ın izniyle.

Dönüş yolculuğumuza başladık.Ankara çıkışı Samsun-Kırıkkale yol ayrımına yaklaştığımızda şanlı bayrağımız çok güzel dalgalanıyordu.
Fotoğrafını çekemeden geçemedim doğrusu.

Ben tutturdum, “illa da motosikletimin üstüne binecem. Bana ne bana ne! “ diye.

Oktay DAL kardeşimiz, benim Nevşehir’de Adem Ağabeyim var.Onu görmeden geçmek istemiyorum deyince rotamızı Nevşehir’e çevirdik.Adem Usta bizi güzel karşıladı.Kısa bir sohbetten sonra yemeğe götürdü.Yemek gerçekten çok güzeldi.Teşekkürler Adem Usta.Seni Elazığ’da görmekten ve ağırlamaktan onur duyacağız.

Ben hala motosikletin üzerindeyim. İnmem de inmem diyorum.
Bu sayede rodajını da beleşinden yapmış oldum tabii.

Kayseri girişinde fatoş hanım bizi yine yalnız bırakmadı.
Arkadaşlarıyla Ürgüp gezisinden henüz dönmüşlermiş.
Bir bayanın bu kadar güzel motosiklet kullandığına ilk defa şahit oldum.
Kendisini götürdüğü yetmiyormuş gibi Kayseri trafiğinde bir de Oktay’ı artçı yapmaz mı.
Doğrusu helal olsun.Allah, kazasız sağlıklı sürüşleri daim etsin.

Kısa bir çay molasından sonra yolcu yolunda gerek dedik.Sağ selim vardık Elazığ'a.
Teşekkürler Oktay DAL.
Teşekkürler Erkan EFE

Son düzenleme:
serdar23_bilgem arkadaşım

Hayırlı olsun, güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin,çukurovaya'da bekleriz.

hayırlı uğurlu olsun .... allah kaza bela vermesin...keyifli sürüşler...

Serdar Hocam ALLAH tekerinizi yan bastırmasın.Oktay DAL'a ve Erkan EFE'ye seni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.İnşallah ELAZIĞ'a geldiğim zaman motoru görmek nasip olur.Çok güzel motorun nice mutlu km.lere.Rodajını'da tamamladın sanırsam eee gidiş geliş 2000 km'yi geçti herhalde.... :D :D :D

serdar23_bilgem arkadaşım

Hayırlı olsun, güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin,çukurovaya'da bekleriz.

Teşekkürler airman.

Yeni mevsimde bir Çukurova yaparız inşallah.Neden olmasın ?

hayırlı uğurlu olsun .... Allah kaza bela vermesin...keyifli sürüşler...

Teşekkürler progym.

Allah cümlemize kaza bela vermesin.Sağlıklı ve keyifli sürelim inşallah.

Serdar Hocam ALLAH tekerinizi yan bastırmasın.Oktay DAL'a ve Erkan EFE'ye seni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.İnşallah ELAZIĞ'a geldiğim zaman motoru görmek nasip olur.Çok güzel motorun nice mutlu km.lere.Rodajını'da tamamladın sanırsam eee gidiş geliş 2000 km'yi geçti herhalde.... :D :D :D

Teşekkürle çağlar23.

Elazığ'a gel hele bir.Görmek ne demek, artçım olursun veya şöyle bir kullanır bakarsın.

Son düzenleme:
İnşallah Hocam geleyimde gezimizin birinde artçınız olayım.Ehliyetimi alayım SHADOW 750'nin de gazını açarızz...

ARAPGİR GEZİ RESİMLERİMİZ

Elazığ MD ( Motosiklet23 ) olarak Malatya’nın ARAPGİR ilçesine serbest bir gezi düzenledik.

Her iki haftaya bir klübümüz olarak zorunlu gezilerimiz vardı ama bu o zorunlu geziler arasında olmadığı için arkadaşlarımız programlarını ona göre ayarlamışlardı bizde o gün 8 kişidik yola koyulduk ve ARAPGİR BAĞBOZUMU şenliklerine gittik.

Yol süperdi bizim için bir sorun olmadı sadece 1,5 – 2 km. kadar yol yapımına uğradık başkada bir sorun olmadı.

İşte geziden resimlerimiz;

Grup toplandı ve yola çıkmadan önce bir resim çekildik

Yola çıkmak için kasklar takıldı montlar giyildi ve hareket zamanı gelmişti

İlk molamızı bir çeşmenin önünde verdik hemen bir resim çekdim. Tesadüfün böylesi de olmazmış Malatya’dan bir grup foklorcüler de BAĞBOZUMU şenliklerini gidiyorlarmış ve onlarda çeşmede molalarını vermişler resimde arka planda onlarda çıktılar : D: D

Amcam… Ulunay_R6

Ben… caglar23

Ve nihayet 130 km. sonunda ARAPGİR’ e vardık. Bir restaurantta bizi bekleyen MALATYA’lı arkadaşlarımızın yanına gittik.

Ben ve Barış abi

Murat abi ( muratcelikCBR125R )

Ardından MALATYALI dostlarımızlaberaber oradan ayrıldık ve Ulunay Amcam’ın söylediği bir balık evine gittik işte balıkları canlı canlı havuzdan çıkarırken…

Ve o Balık Evi’nin sahibinin ALMAN Kurdu köpeği motor seslerini duydukça çıldırıyordu garibim :D

Kavakların altındaki motorlarımızın bir kısmı

Ulunay_R6 ve muratcelikCBR125R

Zülfü USTA

Çardak altındaki sıcak sohbetler ve balık ziyafetimiz

BAŞKAN, İki hafta önce URFA'ya giderek yapdığımız serbest dragı MALATYALI arkadaşlarımızlapaylaşıyor.

Salih abi ( HALO DAYI ) , Balık’dan sonra ıslatıyor mideyi. :D :D :) :)

Kemal Abi

Son düzenleme:
ben fırat üni makina müh. de okuyorum. serdar_23 abi hayırlı olsun motorun. ben de r6 hastasıyım inş nasipse olacak... dua et :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çOK GÜZEL BİR GEZİ OLDUĞU BELLİ...

Serdar abi yeni moto tekrar hayırlı uğurlu olsun...:rendeer:

osmaniye kadirli mt den herkese selamlar gerçekten güzel resimler hondayı alan abiyede allah kaza bela vermesin acaba 0 motor almak bizlerede nasip olurmu.

hayırlı ugurlu alsun abicim darısı bizlere inşallah:) çukurova ya davet etmiş gerçi airman abimiz ama bizde davet edelim bekleriz bir gün sizleride buralara

dikkatimi çektide:p:p çin işi honda :mrgreen:

hondakg0.jpg

Son düzenleme:
Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Derneği Kulübü (Motosiklet23/Moto23) olarak arkadaşlarla bir araya gelmek için bahane arayıp duruyoruz ya bu aralar. Kış geldi, gezi mezi de yok maalesef.Şimdi ne yaparız derken, arkadaşların doğum gününü kutlama imdadımıza yetşti doğrusu. Çay, pasta, muhabbet daha ne olsun artık.

Cengiz ACAY arkadaşımızın doğum günü kutlaması için, Motosiklet23 üyesi Veysel ÇELİK arkadaşımızın Nargile Alaturka isimli güzel mekanında bir araya geldik.

Doğum günü pastasına Püfff dedikten sonra Cengiz arkadaşımız, pasta tabaklara konulup midelerimizi şereflendirdi.

çam sakızı çoban armağanı hediyemizi Motosiklet23 olarak Yönetim Kurulu Üyemiz Murat ÇELİK takdim etti.

Arkadaşlar !
Yok mu bu aralar doğan filan? Bizi pastasız muhabbetsiz bırakmayın yani. Yaz mevsimine daha çok var.Yazın doğanları kışa alalım derim.

Serdar hocama resimleri bizlerle paylaştığı için teşekkür ederim.

Öncelikle Motosiklet23 üyelerini Cengiz ACAY'ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadıkları için tebrik ederim.

Cengiz abiminde doğum gününü bir kez daha kutlarım.

Ortam süper , vallaha canım orada olmayı çok istedi :pale: :pale: :pale:.Belki bedenen yanınızda değildim ama Gönlüm sizlerin yanındadı...
İnşallah oraya gelince bütün faaliyetlere katılacam ve aradaki eksiklikleri kapatmaya çalışacam.

gerçekten çok güzel bir gezi olmuştu inşallah önümüzdeki sezondada böyyle güzel gezilerde bir arada bulunuruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar