[Elazığ - MT]

Bugün (02.11.2008) öğleden sonra hiç beklemediğimiz bir haber alıp üzüntüye boğulduk.

Barış OĞUZ arkadaşımız, Sivrice/Kuyulu yolunda motosikletiyle bir minibüse arkadan çarpıp hayatını kaybetti.

Beyefendi kişiliği, iyi niyetiyle tanıdığımız arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailesinin ve motosiklet camiasının başı sağ olsun.

Birlikte yaptığımız bir geziden arkadaşımızın fotoğrafını veriyorum.

moto2303062007kebanfratse0.jpg

Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin az önce duydum ve inanamadım ama hayat işte... :pale:
kısa zamanda çok sevdiğim bi abimdi gerçekten çok üzüldüm Allah geride kalanlara sabır versin...

burada da ramazan bayramından önce bi malatya gezisi sırasında çektiğim fotoğrafı koyuyorum

Cenab-ı Hak'dan rahmet diler , ailesine sabır temenni ederim.

Geçen sene Arapkir gezimizde beraber resim çekilmiştik . :salut:
Mersin'e gelmişlerdi o zamanda resmini çekmiştim. :salut:

Şimdi bu resimler ondan bize geriye kalan hatıralar oldu :salut: :salut:

ulunay057a.jpg

DSCF0345.jpg

Elazığ'da motosiklet ile ilgili iki tane dernek var :

1.Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği (Motosiklet23/Moto23)

2.Elazığ Motosiklet Kulübü Derneği (Elmok)

Barış OĞUZ ve beş altı arkadaşı bu iki derneğe de üye değillerdi.Kendi gruplarıyla gezerlerdi.

Allah geride bıraktığı yakınlarına sabır versin.

Baş sağlığı mesajı yazan, ruhuna fatiha okuyan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun.

Murat ÇELİK’in Düğün Fotoğraflarını Barış OĞUZ arkadaşımızın beklenmedik kazası ve vefatı dolayısıyla bir türlü atamadım foruma.

Konuşmalarımızda bana birkaç defa söylediği “ Baş tacısın” hitabı hala kulaklarımda çınlar. Arkadaşımıza tekrar Allah’tan rahmet diliyorum.

Düğüne gelecek olursak :

Gelin ile damat salona giriyorlar.

Halkoyunları gösterisi

Ve ilk dans…

Murat Gakgo’nun ayvayı yediği an

Belediye başkanımız Sayın Süleyman SELMANOĞLU şahitlerin huzurunda nikahı kıyarken.

Allah hayırlı uğurlu etsin evlenen çiftimize ve ailelerine.

Arkadaşlarımızdan Dr.Ömer Faruk KAZEZ

Arkadaşlarımızdan Avk.Atilla ATAR

Şu kare çok güzel çıkmış yaww

Ben yakışıklıyım da ondan filan demeyesin Murat Gakgo.

Ben çektim de ondan.

Serdar SERTDEMİR ve kardeşi Semih SERTDEMİR eşleriyle düğündeler.

Arkadaşlarımızdan Koray GÜRALP ve Mehmet GÜRALP

Pasta kesilirken…

Arkadaşlarımızdan Zülfü DAL, Ulunay BALCI ve Erçel Çağa Muzaffer TÜRKAY ( Hacı Muzo)

Zülfü ile Davut’un yüzünde talihsiz kazanın şoku hala vardı.

Motosiklet23 takı merasiminde.

Evli çiftimiz tebrikleri kabul ederken.

Allah bir ömür boyu mutluluk versin MURAT ABİ .

Düğün merasiminde bulunamadık ama gönlüm sizlerle idi

Motosiklet23 olarak Motor Bike Dergisi'nin kasım ayı sayısındayız arkadaşlar.

Cenk ERTÜKEL ve eşi Elazığ'a geldiğinde birlikte Harput'u gezme imkanımız olmuştu.Bu birlikteliğimizi "Elazığ'da Gezgin Bir Çift" başlığı altında aşağıdaki linkte vermiş idik :

http://www.motosiklet23.com/forum/index.php/topic,1208.0.html

Cenk ERTÜKEL arkadaşımız Elazığ izlenimlerini yazarken ben ve Avk.Atilla ATAR'dan bahsetmiş.Dernek önünde birlikte çektirdiğimiz fotoğrafı da Motor Bike dergisine koymuş.

Bu inceliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.Derginin linkini veriyorum ama bizimle ilgili kısmı açamadım :

http://www.gdergi.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=9

Çekebildiğim fotoğrafları koyuyorum bu sayfaya :

elazığMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt

Tüm elazığ mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.:rendeer:

elazığMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt

Tüm elazığ mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.:rendeer:

nice mutlu bayramlara kahraman maraş mt

Bu güzel temennileri için arkadaşlarımıza, Elazığ MT adına teşekkür ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.

Kurban Bayramı Bayramlaşması

10.Aralık.2008-Çarşamba günü saat 13.00 itibarıyla arkadaşilarımız bayramlaşma için, Semih SERTDEMİR'in Şehitilhanlar Caddesi Abdullahpaşa/Bahçelievler Minibüs durağı karşısı TEDAŞ veznesi üstündeki muhasebe bürosuna gelmeye başladılar.

Motosiklet sezonu bittiğinden dolayı birbirini görememiş olmanın hasreti ve samimiyeti vardı arkadaşlarımızın yüzünde.

Soldan sağa Muzaffer TÜRKAY, Umut YÜZGEÇ, Zülfü DAL, Koray Şener PARLAK, lise öğrencisi kaan, Oktay DAL, Arif KABAKLI.

Devamında, Serdar SERTDEMİR, Zeki ÖZKAN, Gökhan DAL, Selçuk ÖZER, Semih SERTDEMİR.

Mazereti olup da gelemeyen arkadaşlarımızın isimlerini eğitim tahtamıza yazdık ki orada bulunanların bilgisi olsun.
Yavuz YABAR ekmek dağıtıyordu aracıyla, Nusret KÜÇÜK Harput'ta yağan karları temizliyordu belediye ekibiyle, Ulunay BALCI Kovancılar ilçemizde idi çalıştığı firmanın sigara dağıtımı için, Cengiz ACAY arkadaşımız trafik polisi olduğundan görevdeydi, Davut ÇETİNKAYA fırınında çalışıyordu mecburen (Bayramlaşmayı birinci günün akşamı yapsaydınız da glebilseydim demez mi, cidi ciddi. ), Murat ÇELİK İzmir'e gitmişti balayı için , İlhan GÖKCAN Çorum/İskilip'te memleketindeydi, Dr.Hakan ÇAKMAK Mersin'deymiş, Yavuz POLAT taziyesi vardı ama sonradan katıldı aramıza, Cihan AKTAŞ köyünde, Cengiz NASIL memleketi Diyarbakır'da idi, Doğan DEMİR zaten Şanlıurfa'da, Efraim ARSLAN da Karakoçan ilçemizde ikamet ediyor, Ercan TOPÇUOĞLU sinemaya gitmiş dediler de inanamadım.Keşke başka bir saate bilet alsaydı.

Dernek üyelerimizden Avk.Atilla ATAR geleceğini söyledi ama son anda bir mazereti çıkmış olmalı. Hayati ORUÇ'a geç haber ulaştırdık. Sabit EŞİTMEZ'i ve Fethi TAN'ı aramayı unuttuk. Akın ERGÜR fotoğraf makinasının arkasında olduğu için hiç bir karede çıkmamış. Emeği için kendisine teşekkür ediyorum.

Yavuz POLAT'ın aramıza katıldığı an.

Önder GÜLBENAT arkadaşımız da geldi.

Henüz dernek üyemiz olmamış olan Fethi ERDEM ustamızı özellikle ben arayıp davet ettim. Sami ÇÖTELİ İstanbul'da olmayıp da aramızda olsaydı çok hoş olacaktı.Dragstar 650 ekibi tamamlanırdı. Bu iki arkadaşım gezilerimizde erçel racingcilere karşı müttefikim olurlar da.

Orkun OKYAY arkadaşımız, oğlu Orkay OKYAY ve forum safamızda Luckystar rumuzuyla kayıtlı öğretmen kız kardeşiyle gelerek katıldılar bizlere.

Almanca öğretmeni olan üyemiz Orhan BAHÇECİ mazereti dolayısıyla son anda gelenlerden idi. Son anda dahi olsa bayramlaşmaya geldiği için çok memnun olduk.

Son düzenleme:
Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği Motosiklet23/Moto23 olarak 13.Aralık.2008-Cumartesi günü, üyelerimiz ve iki teker dostu arkadaşlarımız için çiğköfteli buluşma organizasyonumuz çok renkli ve faydalı geçti.

Şanlıurfa'dan Doğan DEMİR arkadaşımız ailesi ve arkadaşı Ömer Bey ile gelmeleri tam bir süpriz oldu bizler için.
Kendisine ve ailesine teşekkür ediyoruz.

Toplantı yerine biraz geç vardığımdan, hazır bulunan arkadaşları selamlayıp yerime oturdum.
Herkes bir diğerinin hatırını soruyordu.

Hay maşallah, ne de tatlı bakıyor. Allah hayırlı günlere koysun.

Arkadaşlarımızı kısa mesaj yoluyla bilgilendirip davet etmiştim. Katılımları için teşekkürler.

Motosiklet23'ün kurucu üyelerinden Hayati ORUÇ kardeşimiz de teşrif ettiler nihayet.

Çiğköfteler geldi nihayet.
Dernek üyemiz Sabit EŞİTMEZ Babaoğul Çiğköfte ve et lokantasında bizler için özel yoğurdu.

Sabit EŞİTMEZ arkadaşımız, Arif KABAKLI ağabeyimizle selamlaşırken.

Çiğköfte gerçekten çok güzel olmuştu.
Öyle yedik ki sonradan gelen arkadaşlarımıza aç kalmasınlar diye yemek siparişi verdik.

Şu fotoğrafa bakınca yine acıktım. İleri bir tarihte tekrarlasak mı ne.

Şu ortamda motosikletlerimiz de yanımızda olmalıydı ya neyse.
Özleyince yeni bir şevk ile girilir gelecek sezona.

Arif KABAKLI Ağabey aldı sazı eline.
Hep birlikte çalıp söylemeye başlayınca kendimi Elazığ Kürsübaşı gecesinde veya Urfa sıra gecesinde sanıverdim.
Şanlıurfa'dan misafirimiz Ömer Bey çok güzel şiir okuyormuş. Dinleyince keyif aldık.Video kayıtlarımız da oldu.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel bir buluşma iyi bir etkinlik olmuş,bu yüzleri özlemiştik resimler için teşekkürler serdar hocam.bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun.

bende varım

SELAM arkadaşlar artık ben de 4 yıl ALLAH tan bi mani olmassa ELAZIĞ'lı oldum sayılır FIRAT ÜNİVERSİTESİN de öğrenciyim AFYONKARAHİSAR'dan geldim şimdilik motorum yok ama seneye inşallah iyi kötü birşeyler yapacaz hepinize iyi çalışmalar
bu arada BARIŞ OĞUZ ARKADAŞIMIZA ALLAH tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
istanbuldan elazığa 7 günde geldim,ilk gün kandıra,2.gün bartın,3.gün taşköprü,4.gün havza,5.gün tokat,6.gün malatya,ve sonunda 7.gün hedef elazığdayım.
taci adres belli serdar sertdemir (serdar23_bilgem)

elazığa ne zaman gelsem bilgem özel kolejinde müdür olan değerli kardeşim serdarın yanına uğrarım,sıcak karşılamalarından dolayı kendisine minnatarım
IMG_1097.jpg

ve serdar hocamın siyah incisi gözbebeği çok sevdiği motoru kış uykusundan resim çekmek için çıkardık

IMG_1101.jpg

IMG_1104.jpg

IMG_1106.jpg

IMG_1108.jpg

IMG_1102.jpg

IMG_1103.jpg

IMG_1108.jpg

IMG_1110.jpg

IMG_1112.jpg

mesai bitiminde eve geldik motor fuarında tanıştığımız kendisi gibi öğretmen olan değerli eşi karşıladı bizi nefis yemekler hazırlamıştı elleri dert görmesin

IMG_1113.jpg

IMG_1114.jpg

IMG_1115.jpg

yemekten sonra istanuldan tanıdığım elazığda fırat ünüversitesinde okuyan bandırmalı kardeşim akının (sakallı olan)yanına gitmek için kısa süreliğine ayrıldım evden

IMG_1117.jpg

elazığa gelmemin asıl sebeblerinden biride akın kardeşimdi onuda özlemişim çok iyi oldu geldiğim akına ve yanındaki kardeşlerede ilgilerinden dolayı teşekkürler.

IMG_1118.jpg

IMG_1119-1.jpg

IMG_1120-1.jpg

IMG_1119.jpg

IMG_1120.jpg

IMG_1121.jpg
[/QUOTE]

serdar hocanın arabasıyla elazığdan incilere devam ediyoruz

IMG_1122.jpg

yeğeni olan küçük prensesi sabah anaokuluna bırakmak için evden alıyoruz

IMG_1123.jpg

IMG_1124.jpg

IMG_1128.jpg

sonunda serdar hocanın görev yaptığı okulun ilköğretim kısmına geliyoruz

IMG_1129.jpg

öğlen olduğunda yemek için okulun yemekhanesine iniyoruz

IMG_1130.jpg

IMG_1131-1.jpg

IMG_1132-1.jpg

IMG_1133-1.jpg

IMG_1134.jpg

serdar hocanın görev yeri bilgem özel lisesi

IMG_1135-1.jpg

okul bitiminde elzığın yeni işmerkezi ve eğlence kompleksi olan mislan çok amaçlı eğlence ve alışveriş merkezine geliyoruz

IMG_1136-1.jpg

IMG_1137-1.jpg

IMG_1139-1.jpg

IMG_1140-1.jpg

IMG_1142-1.jpg

IMG_1144-1.jpg

IMG_1146-1.jpg

IMG_1148-1.jpg

akşam olduğunda eğlence merkezindeki hamam sauna ve sıcak havuzlarda yorgunluğumuzu atıyoruz

IMG_1170-1.jpg

IMG_1171-1.jpg

IMG_1172-1.jpg

IMG_1173-1.jpg

IMG_1173.jpg

IMG_1147.jpg

IMG_1148.jpg

IMG_1149.jpg

IMG_1150.jpg

IMG_1154.jpg

IMG_1156.jpg

IMG_1159.jpg

bütün bu güzellikleri bana elazığda yaşatan ve benim için özel zamanını ayıran saygıdeğer serdar hcama yürekten şükranlarımı sunar teşekkürlerimi borç bilirim.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cumartesi sabahı ilknur hocamın annesi oğlu ve gelinide vardı kahvaltıda, neşeli ve scak sohbetli bir kahvaltı oldu.

IMG_1184.jpg

IMG_1185.jpg

pazar sabahıda elazığa 35 km ilerde meşhur kavurmanın olduğu kömürhana gittik kahvaltı için,herşey çok güzeldi busefer elazığdan çok keyif aldım,sertdemir ailesine herşet için teşekkürler.

IMG_1186.jpg

IMG_1187.jpg

IMG_1188.jpg

serdar hocamın hanımefendi eşi saygıdeğer ilknur hocam ve ben

IMG_1189.jpg

serdar hocamla ikimiz

IMG_1190.jpg

ben,serdar hocam ve ilknur hocam

IMG_1191.jpg

IMG_1192.jpg

kavurmalı,kömürhan köy kahvaltısı

IMG_1193.jpg

şu resme bakarmısınız nekadar huzur ve mutluluk dolu bakışlar,serdar ve ilknur hoca çifti

IMG_1194.jpg

IMG_1195.jpg

Adana İl Temsilcisi
Elazığ MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar