elazığMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Tüm elazığ mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.:rendeer:
nice mutlu bayramlara kahraman maraş mt
Bu güzel temennileri için arkadaşlarımıza, Elazığ MT adına teşekkür ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.
Kurban Bayramı Bayramlaşması
10.Aralık.2008-Çarşamba günü saat 13.00 itibarıyla arkadaşilarımız bayramlaşma için, Semih SERTDEMİR'in Şehitilhanlar Caddesi Abdullahpaşa/Bahçelievler Minibüs durağı karşısı TEDAŞ veznesi üstündeki muhasebe bürosuna gelmeye başladılar.
Motosiklet sezonu bittiğinden dolayı birbirini görememiş olmanın hasreti ve samimiyeti vardı arkadaşlarımızın yüzünde.
Soldan sağa Muzaffer TÜRKAY, Umut YÜZGEÇ, Zülfü DAL, Koray Şener PARLAK, lise öğrencisi kaan, Oktay DAL, Arif KABAKLI.
Devamında, Serdar SERTDEMİR, Zeki ÖZKAN, Gökhan DAL, Selçuk ÖZER, Semih SERTDEMİR.
Mazereti olup da gelemeyen arkadaşlarımızın isimlerini eğitim tahtamıza yazdık ki orada bulunanların bilgisi olsun.
Yavuz YABAR ekmek dağıtıyordu aracıyla, Nusret KÜÇÜK Harput'ta yağan karları temizliyordu belediye ekibiyle, Ulunay BALCI Kovancılar ilçemizde idi çalıştığı firmanın sigara dağıtımı için, Cengiz ACAY arkadaşımız trafik polisi olduğundan görevdeydi, Davut ÇETİNKAYA fırınında çalışıyordu mecburen (Bayramlaşmayı birinci günün akşamı yapsaydınız da glebilseydim demez mi, cidi ciddi. ), Murat ÇELİK İzmir'e gitmişti balayı için , İlhan GÖKCAN Çorum/İskilip'te memleketindeydi, Dr.Hakan ÇAKMAK Mersin'deymiş, Yavuz POLAT taziyesi vardı ama sonradan katıldı aramıza, Cihan AKTAŞ köyünde, Cengiz NASIL memleketi Diyarbakır'da idi, Doğan DEMİR zaten Şanlıurfa'da, Efraim ARSLAN da Karakoçan ilçemizde ikamet ediyor, Ercan TOPÇUOĞLU sinemaya gitmiş dediler de inanamadım.Keşke başka bir saate bilet alsaydı.

Dernek üyelerimizden Avk.Atilla ATAR geleceğini söyledi ama son anda bir mazereti çıkmış olmalı. Hayati ORUÇ'a geç haber ulaştırdık. Sabit EŞİTMEZ'i ve Fethi TAN'ı aramayı unuttuk. Akın ERGÜR fotoğraf makinasının arkasında olduğu için hiç bir karede çıkmamış. Emeği için kendisine teşekkür ediyorum.
Yavuz POLAT'ın aramıza katıldığı an.
Önder GÜLBENAT arkadaşımız da geldi.
Henüz dernek üyemiz olmamış olan Fethi ERDEM ustamızı özellikle ben arayıp davet ettim. Sami ÇÖTELİ İstanbul'da olmayıp da aramızda olsaydı çok hoş olacaktı.Dragstar 650 ekibi tamamlanırdı. Bu iki arkadaşım gezilerimizde erçel racingcilere karşı müttefikim olurlar da.
Orkun OKYAY arkadaşımız, oğlu Orkay OKYAY ve forum safamızda Luckystar rumuzuyla kayıtlı öğretmen kız kardeşiyle gelerek katıldılar bizlere.
Almanca öğretmeni olan üyemiz Orhan BAHÇECİ mazereti dolayısıyla son anda gelenlerden idi. Son anda dahi olsa bayramlaşmaya geldiği için çok memnun olduk.