el yapımımı chopper

arkadaslar forumu uzun süredir takip etmeme ragmen bu gün kayıt oldum ve ilgimi ceken bir motoru sizinle paylasmak istedim

kasayı hyosung gv250 den almıslar motor gurubuda suziki 250 den almıslar bence güzel olmus hosuma gitti sahibinden de bursadan satılık

sahsi fikrimi söylüyorum : ben begenmedim... Yapan arkadaslarin cok emek sarfettigi tartisma götürmez fakat bende biraktigi izlenim sanki parca bulamamislarda derme catma yapmislar. Bence egzoz olmamis, arka camurluk olmamis plakanin yerini begenmedim, jantlar böyle bi motor icin uygun degil bunlar benim fikirlerim...
Muhtemelen malzeme sikintisi cekilmis...

ya gerçi zevk işi ama eşşeğin kulagına su kaçırmışlar benim ilgimi çekmedi açıkcası.

Egzoz otomobil egzozu mu yoksa ben mi yanlış görüyorum...
Sanırım oradan buradan çıkma parçalarla toplanmış bir motosiklet.
Pek chopper demeye dilim varmadı.

Choper motosikletleri genelde beğenmem. Ama bu iyice vasat olmuş.. :farao::farao::farao:

genelde chopper tarzı insanların hayal gücü ile oluyor demek adam bu tarz bir motordan hoslanıyormus bunu yapmıs :) emege saygı duymak lazım

Emeğe saygı ama sanki motorsiklette büyük bir mıknatıs var ve sağda solda ne varsa yapışmış üstüne. Egsoz, kanat, cant, çamurluk vs... olmamış,,,

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
estetik açıdan bir şeyler eksik ama bulamadım o eksik parçayı. ama göze onun yüzünden çok itici geliyo

modifiye işi zevk işi olduğu için yapana kötüdür. o türü sevmeyene kötü. bende beğenmedim ama adamlar yapmış kendi istedikleri gibi. helal olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar