el yapımı bayan motoru (mutlaka bakın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ewt arkadaşlar bu bayan beni arkadaşlık listesine ekledi resimlerine bakarken bunu buldum.....

Görünürde hiç benzin hortumu yok. 4 karbüratör varmış gibi ama 2 silindir gibi duruyor. Hava filtresi tek hadı onu anladıkda üzerindeki yağlı boya gibi buda motorun soğumasını engeller. Üzerindeki bayanda bek sehsiymiş...::winkwink

bayan güzell gercekten motora gelince o onemli diil ya begenmedim ztn onu elektrik supurgesi gibi duruyo:p

Motosikletinmotoru sanki hava kompresörünün motoru gibi duruyor..:silent:

Hemide performans filitreli..:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birisi fotoğraftaki arkadaşa söyleyebilir mi o topuklarla sadece artistik poz verilir, motosiklet sürülmez, ve bu işin havası motosiklet sürmeden olmaz :mrgreen:

neden bu motorlar poz verirken hep aynı şekli alırlar :silent:

:queen:

O motorun bu bayanla yakindan uzaktan bir ilgisi olmadigi ap acik belli. Kizin motora oturma pozisyonuna bakarmisiniz ,motoruna performance hava filtresi takacak ama gidonu oyle tutacak?:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benide ekle benide benide :queen::queen::queen::queen:

o bayana söylesem beni bi yerden bi yere bırakır mı acaba artçısı olmak istiyorum:p

Altindaki motor'da ustundekinin ne oldugunu anlamaya calisiyorum? Hatunun aklinin ve amacinin baska yerlerde oldugu gun gibi aşikar ve kesinlikle cok siritiyor orada "o tarz ve bakislarla" :bounce:

sanırım orası bir gece klubünün garajı resim çekilmek için binmiş olmalı ama arkadaki harley daha güzel eminim o harleyin üstünde de çekilmiştir bir tanede modifiyeli golf'ün yanında acaba?... ayrıca kızın kıyafetleri, resim çekilmiş olduğu motosikletin rengine muazzam uyum sağlamış ..sonuç güzel resim ve reklamını iyi yapmış amaaaaa çalışmadaki ufak tefek detayları kaçırdığı için bizim sitedekiler bunu yemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar