- Konu Yazar
bu yaptığın herhangi bir sipariş içinmi yoksa projenin parcasımı
bu projenin parcasi. Siparis uzerine olsa, zarar ederim herhalde, elle yapdigim icin cok uzun suruyor..
bu yaptığın herhangi bir sipariş içinmi yoksa projenin parcasımı
Alp neden clutch handle i celik levhadan yaptin , aluminium olsa daha hafif olmazmi.
Birde son low gloss satin yuzeyi nasil yaptin , direk el zimparasi ilemi?
Dogru, olabilir ancak bu bir nevi prototip ve celik aluminyuma gore daha hata afedici (yaparken) cokda saglam. ama aluminyum olsa hem hafif olur dedigin gibi hemde daha cabuk/ragat islenir. ilerde aluminyumla da yapacam bi tane.
finisi bi cesit zimpara ile elle yapdim, ama zimpara kagit degil bez "Emery cloth" diye geciyor. zimpara gibi cesitleri var.
bu arada sen naptın kırmızı jawayı yunus kardeş..hatırladınmı beni ?o bitmiş halindeki zımpara olayına bende hasta oldum acaba ne gibi aletler ile ve zımpara ile daha detaylı açıklama imkanınız varmıdır?
sayın fearlesboyy konuya dikkat edelim lütfen,kırmızı jawa ve yunus kardeşiniz burada değil,yanlış topikdesiniz ilginize teşekkürlerbu arada sen naptın kırmızı jawayı yunus kardeş..hatırladınmı beni ?
o bitmiş halindeki zımpara olayına bende hasta oldum acaba ne gibi aletler ile ve zımpara ile daha detaylı açıklama imkanınız varmıdır?
Alp merhaba fotograftaki ters fren kolu'mu?Kalıp hazırlayarak'mı yaptın?Yapımı ıle ılgılı baska fotograflar varsa paylasırsan memnun olurum.
sagol Tropiksera ,
selam GaCCaLL, bu finishi en kolay kirmizi scotch-brite ve wd40 ile elde edersin, exile cycles bu teknigi kullanir tum motorlarinda.. googlelarsan bulursun bir cok bilgi/resim..
Bir sorum daha olacak türkiyede ben bu Scotch-brite'tan göremedim hiç alışveriş marketlerinde falan..
Şu ürünmüdür acaba??
Gaccal
nam-ı deger scotch brayddd elyaf disk olarak gecer numaraları vardır 300-320 gibi
nalburlarda bulabılmen mumkun
zımpara yada taşlama makinalarına takarak kullanırsın.
angel spear
aklımda ters fren kolunu kullanacagın kalmıs .Ters olmasada gizleniyor(kelepce yok) gayet guzel.eline saglık.israr edersen bunuda ters takabilirsin![]()
Muhteşem bir iş çıkartmışsınız. Parçaların tamamı nerdeyse elinizden geçti. Ustalığınız karşısında saygıyla eğiliyorum. İş bittiğinde Airbrush da yaptırdınızöı... tadından yenmez...
Doğrudur... bu tarz motorlarda bartı airbrush elbette gitmez. Ancak Pinstrip tarzı airbrush desenler yapılabiliyor:=)Sahsi fikrim vintage motorlarda bobber olsun cafe racer olsun airbrush pek gitmiyor. Bu motorlar o donemin hatiralari ile dolu. Airbrush ise daha modern islilikler icin.
Muhteşem bir iş çıkartmışsınız. Parçaların tamamı nerdeyse elinizden geçti. Ustalığınız karşısında saygıyla eğiliyorum. İş bittiğinde Airbrush da yaptırdınızöı... tadından yenmez...