El pompası

bisikletimde kullanıuyorum. bir lastiği şişirmek ölüm. motorda daha da zor olur. basıncından değil hacminden. öldürür kolların gidon tutmaz :D ama işe yarar mı? acısına katlanırsna ve kaçak ufaksa işe yarar.

bu daha efektif topcase e atilir..

152206313_tn14_0.jpg

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Delik küçükse idare eder. Büyükse zaten şişiremezsin bile.

Bundan bende aldım, geçen sene yalova da ben çantadan köpüğü çıkarana kadar iş işten geçmişti.

çözüm arıyorum, bi daha aynı durumda kalmamak için.

iş işten geçmişti kısmını açıklarmısın, benim anladığım senin lastiğin indi köpük işe yaramadı . Ama zaten lastik patladığında köpüğü kullanmadan önce lastik havası komple boşaltılıp sonra köpük kutusuyla hafifte olsa şişirip düşük sürat de en yakın benzinciye veya lastikçiye ulaşmak en azından benim kutunun arkasında bu yazıyor ? Senin tecrübenden faydalanmaya çalışıyorum birşey bildiğimi idda etmiyorum yanlış anlaşılmasın :))

iş işten geçmişti kısmını açıklarmısın, benim anladığım senin lastiğin indi köpük işe yaramadı . Ama zaten lastik patladığında köpüğü kullanmadan önce lastik havası komple boşaltılıp sonra köpük kutusuyla hafifte olsa şişirip düşük sürat de en yakın benzinciye veya lastikçiye ulaşmak en azından benim kutunun arkasında bu yazıyor ? Senin tecrübenden faydalanmaya çalışıyorum birşey bildiğimi idda etmiyorum yanlış anlaşılmasın :))

Virajda motor dönüş yetenegi azalınca durdum, arka lastikten tısssss diye gelen sesi bulacağım diyene kadar,
lastik yerde tabi. Artçı olduğu için tüpü kullanmadım açıkcası.
yoldan geçen lastikçiye denk gelmesem napardım bilmiyorum :)

Virajda motor dönüş yetenegi azalınca durdum, arka lastikten tısssss diye gelen sesi bulacağım diyene kadar,
lastik yerde tabi. Artçı olduğu için tüpü kullanmadım açıkcası.
yoldan geçen lastikçiye denk gelmesem napardım bilmiyorum :)

Geçmiş olsun allahtan şansın yaver gitmiş. :) tekeriniz düz bassın

Ben satın aldım bu pompadan çok kaliteli işte görür
Ama patlak lastiğe pompa ile çözüm bulamazsın,yanında lastik tamir takımı gerekir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar