ekstra 1 saniye, yaşasın :)

dünyanın dönüşünün yavaşlaması nedeniyle bu sene saatlere 1 artık saniye eklenecekmiş. 1972 yılından beri ekleniyormuş ve şimdiye kadar 22 artık saniye eklenmiş.
yeni yıla 1 saniye daha geç gireceğiz? o 1 saniyeyi nasıl geçireceğiz, düşünün, taşının :queen:

water yine neler bulmuşsun ya:queen:
ben bunu biliyorum bir yerde okumuştum ama bilgisayarcılar filan istemiyorlarmış çok zor olacak diye amerikalılarda bilmem kaç yıl sonra bin yıl devrilirken bir saat alalım diyorlarmış ama biz 2000 e normal geçerken aman bilgisayarlar çökçek dediler artık hem bin yıl geçişi hem saatleri bir saat ileri al millet kafayı yer:queen:

neyi zor? planlı birşeması yok ki bu 1 saniyenin. hem bilgisayarla işi de yok. bill gates onu düşüneceğine benim msn niye yarım saatte 20 kere bağlanamadı uyarısı veriyor, onu çözsün.

tabi şimdi oturmuş kara kara onu düşünüyordur:queen:

düşünsün tabii, öyle düntyanın en zengin adamı olmakla bitmiyor iş. mahşerde yapışırım yakasına sonra.

ya hocam nasıl geçer o bir saniye 365 günü nasıl geçiriyosan öyle geçer sen takma kafana :rendeer:

olur mu, ekstradan 1 saniyemiz var. doya doya kullanmak lazım :)
en basitinden mesai 1 saniye geç başlayacak :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o bir saniyede neler olmaz ki arkadaşlar.mesela türkiye amerikaya savaş açar; tam 1 saniye içersinde düğmeye bastığı gibi füzeler bush'a girer pardon yani beyaz saraya :queen:

water yine bi kuyuya taş attın, ondan sora da yatmışsın..
millet yazsın dursun şimdi:queen:

eeeeeee water ne yaptın o 1 saniyede:queen:
ya kola içiyodun ya yediklerini hazmediyordun:queen:

burada söylenmez. derin işlerle meşguldüm. isteyenlere derinler şurasında anlatırım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar