eksozun susturucusunu kendimiz cıkarsak olurmu yardım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar dostlar bu eksozun susturucusunu kendimiz cıkarabilrmiyiz ve kesmek gerekirmi eksozu birisi susturucu cıkarma tanesini 20 ytl dedi bilen abiler varsa bana yakın oturan bi ara bi yardım edermi acaba cıkarsak macera olur varsa bilen yada sunu şöle yap digen yardım ederse sevinirim saolun saygılar :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

tavsiye etmem,ses çok çıkıyor.
+ sesinden hemen anlaşılıyor kurcalandığı :cat:

okan gerek yok eger para verip ses cıkarıcak bi egsoz almıcaksan vya yaptırmıcaksan bosver orj herzmn iidir:wiinkk:

sesi yarıs motoru gibi :mrgreen: biraz tok bi ses cıksın istedim sadece

hemmmm söylenilenler aynı ozaman dogrusu oynanmaması saolun valla burdan hep yardım buluyorum eksik olmayın

Son düzenleme:
tok sesten ziyada gürültü çıkarıyor biz denemiştik çeşitli motorlarda..

orjınalını bozma be abı cıgırtkan bi ses cıktıgında eskısını arasın:cat:

abiler saolun valla kim nederse desin onunuzde egilirim ben olsam heyecanla sok sok bakalım neolcak derdim acemilik işte eyvallah demekki bir bilene danıs dige bosuna dememişler

250cc'lik bir makineden çok TOK bir ses almayı beklememek lazım zaten!
Por por por diye tabir ettiğimiz Harley menşei cruiser sesi için herşeyden önce en az 600cc, V motora ihtiyaç var...

250cc'lik bir makineden çok TOK bir ses almayı beklememek lazım zaten!
Por por por diye tabir ettiğimiz Harley menşei cruiser sesi için herşeyden önce en az 600cc, V motora ihtiyaç var...

harbi ne guzel olurdu 600 cc v motor :mrgreen: nese saglık olsun kartalda ercan motor bayagı pahalı bir fiyata yapıyomus onada param yok maaleesef bana motor rahatlar dediler ama haklısınız en iyisi oynamamak :cat:

ekzozun susturucusunu cıkartıcagına hiç bozma ekzozzunu perfonmance hava filtresi tak sesi toklaştıtır biraz fazla da abartmaz bence...

okan benim ufak motora ben denemiştim iş olsun diye
ama sonradan pişman oldum tekrar orjinal oksozu taktırdım ,deneme bence hiç gerek yokk....

Egsozda ne ya gereksiz bi alet görüntü kirliliği, sök gitsin kökten,
Söktüğünde de ses kirliğili olacak ya görüntü kirliğili için göz kapaklarımı kapatabilirim, ses kirliği için kulaklarımın kepçesini kapatamam, kalsın böyle iyimiş...

Bir süre sonra subap vurmaya başlar ve subap problemi verir motorun. Sonra yine başlık açarsın: "kendimiz motor yapsak olur mu yardım" diye :cherry:

hiç bişeyin orjinalini bozmamak lazım bi arkadaşım mondial 250 mct nin kileri söktü ses motorun üstündeyken güzel gibi geliyo ama uzaktan sanki egzozu patlak 131 gibi geliyo hiç bozma derim kardeş

ya kızcaklar bana şimdi ama bndede 150 lik scooter var susturucuun birini kestirdim 10 ytl ye egzozcuda.
o kadar tok ve güzl bi ses verioki anlatamam..
ama motora zararı da yok değil çok yakıyo
faydasıda seri kalkış yapıyo

sesi cok güzel oluo 50cclik pejo motorun susturucusunu cıkarmıstık ve çay bahçesinde oturan bi adamın allah belanı versin deyişini gözlerimle gördüm :p ama izimkisi sadece seste cıkarmıodu arkada ortalığı sis götürüyodu :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar