eksoz sesi önemlidir

Rahatsız olanda var ama :mrgreen:

Geçenlerde bakırköy ışıklarda bir rr durdu rs var birde hafif aragazı verince yandaki araçtaki orta yaşlı amca kafayı çıkartıp "yiğenim bu niye böğürüyor " dedi :mrgreen: .yaya'ya yeşil yandığından motordakinin cevabını öğrenemedim acaba ne dedi diye.

Bir şekilde sesin önemli olduğunu düşünüyorum farkedilmek için ve trafikte farkedilmeli motosiklet.

bende egzosu değiştirdim hatta eski egzosum sıfırdı ve çokta şekilliydi ama ses çıkmıyodu trafikte eziliyodum çok çok önemli motorda egzos sesi benim büyük kazamda şöför seni görmedim diyince başka care kalmadı abart egzos şart beyler kornaya bile basmanıza gerek kalmıyo trafikte bi ara gazı ver tmm o yüzden scuterdan sogudum çok sessiz hemen harcanıyo trafikte çok kez şahit oldum egsoz uzun yolda biraz baş agrısı yapıyo onada katlanıcaz

Motosikleti
ZX12R
Rahatsız olanda var ama :mrgreen:

Geçenlerde bakırköy ışıklarda bir rr durdu rs var birde hafif aragazı verince yandaki araçtaki orta yaşlı amca kafayı çıkartıp "yiğenim bu niye böğürüyor " dedi :mrgreen: .yaya'ya yeşil yandığından motordakinin cevabını öğrenemedim acaba ne dedi diye.

Bir şekilde sesin önemli olduğunu düşünüyorum farkedilmek için ve trafikte farkedilmeli motosiklet.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

benim egzoz kırılmıştu pazar günü vede bayramdı onun için hiç açık biyer olmadığından 2 gün öyle kullandım şehir içinde çok büyük rehatlı ksağlıyor hele bide aragazı olayına girdiğin zaman insan bazen kendi kendinden korkuyo:cherry:

Egzost sesi kadar güzel bir şey varmıdır ya abicim Cengiz abiyi dinlermiş gibi zevk alıyorum kimse inanmaz ne diyor bu salak diyebilir benimkide böyle bir hastalık :flower:

arabaların sağında solundayken motosikletin sesi ile varlıgını hissettirmesinin çok faydalı oldugunu düşünüyorum:cat:

ayrıca scooter da 4 road egzozlu dylan ların hastasıyım:) sanki 500cc gibi gümbür gümbür

Egzost sesi kadar güzel bir şey varmıdır ya abicim Cengiz abiyi dinlermiş gibi zevk alıyorum kimse inanmaz ne diyor bu salak diyebilir benimkide böyle bir hastalık

Katılıyorum sana Motorsikletim yok Ama Ehliyet var oda yeter.

Doğru olan hangisi hala kararsızım, bence orjinal egzost, ancak :( bu egzostlada kesinlikle farkedilmiyorum. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal. :(

Ben kulak tikaci kullaniyorum egzost sesi ve ruzgar sesinden dolayi . 90db yi geciyor kulak zarini korumak lazim.

Ben de normal şartlar altında çözümün bu olmadığına inanmak isterdim ancak malesef çok işe yarıyor :cat:

Bizim 4 teker sürücülerimizde enteresan bir alışkanlık var, ancak kendilerinden daha güçlü gördüklerine saygı gösteriyorlar, küçükleri ise ezme çabası içerisindeler. :pr:

Bu yüzden yüksek cc ve sesli eksoz İstanbul trafiğinde büyük avantaj. Tecrübeyle sabit...

bu konuda arkadasa sonuna kadar katılıyorum. konu güç ve tip olunca hersey değişiyo.konuyla alakası yok ama üniversiteme girerken araclar için otomatik geçiş sistemi die salak birsey getirdiler.herkesin bir arac hakkı var. bende bunu motorum için aldım.ne zaman motorumla gelsem kimliğimi çıkarmadan güvenlikler açıyor bariyeri uyuz oluyorum.arabayla geldiğim zaman üniversiteye giremiyorum.işe bak....:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar