eksoz sesi önemlidir

arkadaşlar biraz girgir olsun birazda önemli oldugu için söylüyorum ters tepki yapmasın artistlik içinde performans içinde kullanılıyor fakat bir motorda eksoz sesi önümüzdeki arabayı gecerken bence önemlidir çünkü mal sürücüler aynaya bakıp birşey gormeyince rahat hareket edebiliyorlar sizin yolunuzu kapatabiliyorlar bir nevi korna gorevi gorebiliyor ben şahsen milleti rahatsız etmemek için kornaya basamıyorum fakat eksoz sesi illaki birşeyler uyaracaktır
önümüzdeki araçta.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eksozmu :D bence eksozsuz çıkmamız lazım anca görsün zatı muhteremler

şimdi benim f5 in egzos biraz sesli...
geçenlerde far diye parkları açmışım.yol ışıklarından da farketmedim.arabalar beni çok zor farkeder.tahmin edebliyorum.ama nedense herkes yol veriyodu.eve gelince farkettim.meğerse adamlar egzoz sesini duyup yol vermiş.bikerede kornam bozuktu işime yaramıştı.egzozun önemli olduğunu düşünenlerdenim ABARTILMADAN(!)

heee o dogruu işte bizim bu millete egzozu boğazdan söksen umursamayan adamın gene umrunda olmıycak....:pr::pu: umursayanda her türlü sana karşı saygısını koruyo...:cat:

Kornadan daha etkili önünüzde arkanızda araç kalmıyor ,bence bu trafik şartlarında rahatsız etmeden geldiğini belli eden egzoz yasal olmalı.

Önemli olan duyulmak değil, görülmektir. Fazla egsoz sesine karşıyım.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arabalar da sesli egsoz takiyorsa ne olacak?
çözüm bu mu yani?:)

abartılı eksoz sesi olmadığı sürece,eksoz sesine karşı değilim :cat:

1 ay kadar çok gürültülü egzost kullandım.. dediğiniz doğru fakat çok rahatsız edici.. hem kendi hemde çevresini rahatsız ediyor insan.. ve geçen hafta çıkartıp orjinallerini taktım.. rahat ettim.. yol kenarındaki tüm arabaların alarmları ötüyordu :) :) :) bide foto koyalım renkli olsun :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
orjinal egzozum varken aracların arasından gecerken aragazı verirdim öyle açarlardı aralarını, anca farkedilirdim. şimdi yoshi rs-5 var geldiğimi herkes duyuyor..:mrgreen: vallaha daha güvenli hissediyorum ve egzozsuz günlerime üzülüyorum...

orjinal egzozum varken aracların arasından gecerken aragazı verirdim öyle açarlardı aralarını, anca farkedilirdim. şimdi yoshi rs-5 var geldiğimi herkes duyuyor..:mrgreen: vallaha daha güvenli hissediyorum ve egzozsuz günlerime üzülüyorum...

katılıyorum benimkide benzer bir durum,bazen bir ara gazı yolumu açmaya yetiyo

Akropoviç takılı. Hafif gaz verince millet kenara çekiliyor. Arabalar tarafından ezilmektense çevreyi kısa süreli rahatsız etmeyi tercih ederim.

Ben de normal şartlar altında çözümün bu olmadığına inanmak isterdim ancak malesef çok işe yarıyor :cat:

Bizim 4 teker sürücülerimizde enteresan bir alışkanlık var, ancak kendilerinden daha güçlü gördüklerine saygı gösteriyorlar, küçükleri ise ezme çabası içerisindeler. :pr:

Bu yüzden yüksek cc ve sesli eksoz İstanbul trafiğinde büyük avantaj. Tecrübeyle sabit...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende de düdüklü flaşör var,yayalara bire bir.

Yav arkadaş geçen gün megafonlu siren gördüm parçacıda,4 çeşit siren bir de telsiz hesaabı....

:queen::queen::queen::queen::queen:

"-Polis otosu,şekil yapma!!!!"gibisinden....

Tabi sonu ....

Motosikleti
ZX12R
tabiki motordan belli bi ses çıkması lazım..görmeyi görülmeyi boş ver..

motora oturup marşa basıp gaz verdin mi seni tahrik etmesi lazım sesin..

kalabalık bi yerden geçerken aragazı yaptın mı olay bitmesi lazım..

vites küçültüp gazı kestiğin zaman eksozun zewk wermesi lazım...

eksoz işini abartıp scooter ımıa akrapoviç taktırıyordum ama vazgeçirdiler..

250 tl ye ikinci el akrapovıç buldum çok yakar dediler taktırmadılar..

bende anladım ki bişiy takacagım zaman millete sormucan TAKACAN..

yapacagın bişiyi o an kullanan birine sormak ayrı..ama diğer türlü

kimseye sormayacan..! takacan..sewmessen sökecen...bitti...!

benim motorun aküsü bitmişti 1 hafta öyle aküsüz gezdm korna bazen çalıyor bazen çalmıyordu :queen: bende çarşıda felan giderken önümde biri olıyor kornaya basıyorum çalmıyor gaz verip verip çekiyorum anca fark ediyorlar :queen:
Boru değil üstünde performance egzozumuz var yani :cherry:

Kesinlikle gerekli diyenlerdenim. Dalgın sürücüler için daha bi yöntem olabilirmi?
Bir de Malesef bizim toplumumuzda güce ve güçlü olana saygı eğilimi var.Doğru veya yanlış olabilir. Ama dikkatsiz bir sürücünün canımızı yakmasından daha iyidir...

1 ay kadar çok gürültülü egzost kullandım.. dediğiniz doğru fakat çok rahatsız edici.. hem kendi hemde çevresini rahatsız ediyor insan.. ve geçen hafta çıkartıp orjinallerini taktım.. rahat ettim.. yol kenarındaki tüm arabaların alarmları ötüyordu :) :) :) bide foto koyalım renkli olsun :)

Eski ekzoslar duruyor mu? Bu arada bu hafta içinde görüşelim seninle. İyi ayarlanmış bir egzostan çıkan ses akordu tam oturmuş ensturman gibidir. Bunun dışındakiler gürültüdür. Bence İyi sektiren bir pahnead'a kimse gürültü yapıyor demez bence. :)
Sağlıcakla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar