Eksoz , egzoz , egzost cu tavsiyesi

Merhaba . Uzun sure aramamdan sonra nıhayet dragstarıma eksoz yapabılecek bırısını buldum.Baskalarınında aramakta oldugunu tahmın ettıgım ıcın bu konu baslıgını acıyorum. Umarım faydalı olur.Levent bey 10 numara bı arkadas . Profesyonel olarak calısıyorlar. 1 gunde yerıne takıyorlar. Arastırma yaparken 500-600 den asagı bu ısı yapanı bulamamıstım . 300 tl ye benım dragstarın eksozlarını yapıp taktılar. Ses mukemmel oldu.Race makınalarada eksoz yaptıklarını soyledıler.

adres: Davutpaşa cd. Tim 1 iş merkezi bodrum kat. no:304-305
Levent Çelik
Topkapı -İstanbul.
0212 544 09 88
http://www.celikegzoz.com/

Yeri bilmeyenler için Adres topkapı paket postahanesine 300 mt. mesafede
Tüm arkadasların faydalanması dilegiyle.

Son düzenleme:
bugün yuvacığa tırmanırken arkanızdaydım eksozun sesi çok güzeldi..bu fiyata kromaj yapmayan yerler var =) fiyat çok iyiymiş hayırlı olsun

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Merhaba . Uzun sure aramamdan sonra nıhayet dragstarıma eksoz yapabılecek bırısını buldum.Baskalarınında aramakta oldugunu tahmın ettıgım ıcın bu konu baslıgını acıyorum. Umarım faydalı olur.Levent bey 10 numara bı arkadas . Profesyonel olarak calısıyorlar. 1 gunde yerıne takıyorlar. Arastırma yaparken 500-600 den asagı bu ısı yapanı bulamamıstım . 300 tl ye benım dragstarın eksozlarını yapıp taktılar. Ses mukemmel oldu.Race makınalarada eksoz yaptıklarını soyledıler.

adres: Davutpaşa cd. Tim 1 iş merkezi bodrum kat. no:304-305
Levent Çelik
Topkapı -İstanbul.
0212 544 09 88
http://www.celikegzoz.com/

Yeri bilmeyenler için Adres topkapı paket postahanesine 300 mt. mesafede
Tüm arkadasların faydalanması dilegiyle.

Dogru yazilisi EGZOZ olacak hocam.
Bunun disinda mesele egzoz takmakla bitmiyor.
Digerlerinin fiyati bu nedenle pahali olabilir.
Yarin benim motor niye fazla yakiyor ve ya niye çekmiyor? gibi bir baslik açarsaniz, sasirmayiz.:)
Ucuz etin yagnisi, benzin parasindan fersah fersah çikabilir.:wiinkk::)

Egzoz :)

Dogru yazilisi EGZOZ olacak hocam.
Bunun disinda mesele egzoz takmakla bitmiyor.
Digerlerinin fiyati bu nedenle pahali olabilir.
Yarin benim motor niye fazla yakiyor ve ya niye çekmiyor? gibi bir baslik açarsaniz, sasirmayiz.:)
Ucuz etin yagnisi, benzin parasindan fersah fersah çikabilir.:wiinkk::)

Öncelikle fikrini paylaştıgın ıcın tesekkur ederım.
Sanırım duz boru bır egzoz taktırdıgımı dusundugun ıcın yakıt olayının artacagından bahsetmıssın. Ancak durum oyle degıl . Bu takılan egzozlar susturucusu ve diger olması gerekenlerıyle orjınalını aratmayacak ayrıca yakıt konusundada 1 aydan fazla bır suredır hem sehır ıcı hemde sehırler arası (en son yuvacık gezısı 2 kısı ortalama 110 km hızda 160-170 tl yaktı) gayet normal yakıyor. Bu arada dıger dragstar kullanan arkadaslarında fıkırlerını almak ısterım bu degerler normalmı yakıt konusunda .
Sehır ıcı ortalama 200 tl
Uzun yolda ortalam 165 tl

Bu da resmi
http://img198.imageshack.us/img198/4197/123rmd.jpg

Hocam hayırlı olsun benim merak ettiğim nikelajların paslanma durumu. İnşallah orjinalleri gibi iyidir nikelajı.

Hocam hayırlı olsun benim merak ettiğim nikelajların paslanma durumu. İnşallah orjinalleri gibi iyidir nikelajı.

Yapan kısı garantı verdı sararmayacagına daır. Ama ne olur ne olmaz ben 2. bır katman daha yaptırdım. Icerdekı sıstemle bagımsız.Yanı bırbırıne temas etmıyor.

merhaba turkhakan
bu sitede motordan bahsetmiyo ki!
saygilar

:) işte o yuzden cok zor buldum ya burayı eger motordan bahsetse şak dıye bulunuyor bu eksozcular.Ama bu seferde adamlar bi dunya para ıstıyorlar iş için. Emin ol ben gayet memnun kaldım Levent bey ile görüşmenı tavsıye ederım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar