Ekran Kartı kaç derece olmali?

Arkadaşlar Normal sayilacak isi nedir
70 mi 80 mi 90 mi yük altında iken?

Ne kadar soguk, o kadar iyi. Ekran kartlari, islemcilerden fazla isiya dayaniklidir, 105 derecede bile kararli calisirlar.

Motosikleti
Fazer8 abs
motojen pc ye çok kafa yoruyorsun. kendi haline bırak korkma bişey olmaz ne kadar çok ısınırsa fan o kadar çok dönüp zaten soğutur. dakka başı ısı değerlerine bakarsan ve ayarlarıyla oynarsan emin ol sağlam olanıda bozarsın.

alman atasözü derki;
"der gonzag wonzag ştayn"

çalışıyorsa kurcalama.
13 sene almanyada kaldım 8 sene okudum böyle bisi duymadim:D stayn dediğin stein yani taş demek gerisini çözemedim. :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------

motojen pc ye çok kafa yoruyorsun. kendi haline bırak korkma bişey olmaz ne
kadar çok ısınırsa fan o kadar çok dönüp zaten soğutur. dakka başı ısı değerlerine bakarsan ve ayarlarıyla oynarsan emin ol sağlam olanıda bozarsın.

Fan hizi cok sacma ayarlaniyor bios tarafindan kart 80 derecede yüzde 40 ile dönüyor fan 60 la donse demekki 70 i bile gormucek kart

yük altında 90 dereceye kadar normaldir. 110 dereceye kadar dayanabiliyorlar ama fazla bence .
şahsi fikrim 90 üstüne çıkıyorsa normal değil çünkü yeni kartlarda ciddi soğutma sistemleri mevcut.
boşta 40 derece civarı normalidir genelde öyle oluyolar .
bugünün teknolojisi ile en ideali GPU fanını otomatik e ayarlamak .
böylece yük durumuna göre fanı kendisi ayarlıyor .
kısaca 90 a kadar herşey normal

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
120 dereye kadar sorun olmaz.

yok ya naptınız siz FURMARK teste soktum 1920 1080 de 8xmsaa da en son ayar yani yüzde 45 fan ile 80 derece en fazla gördü ozmn normal ama arada bir garip garip sesler çıkarıyor böye zzzzzz gibi fan bir yere sürtyo gibi ama bakyom sürtme yok .

Motosikleti
Fazer8 abs
zamanın behlinde dünya para verip bi diskmen aldım. neşet emminin cd sini koyup dinlemek istedim diskmen bi türlü çalmadı neşet emmiyi ama acayip uyuz oldum. çalardın çalmazdın diskmene bi yumruk vurdum 3 parçaya bölündü. sonradan anladımki neşet emminin cd si arızalıymış :) yani demem o ki işi akışına bırak zaten bi arıza varsa 2 yıl garanti kapsamında çoktan kendini belli eder ve yenisi ile değiştirirsin. ben pc nin tamamen fabrika ayarları ile kullanılması taraftarıyım yapılan overclok ve benzeri hız artırmalar bilen bir kişi tarafından kontrol altında yapılmadında daha büyük sorunlar teşkil etmektedir.

Metro 2033- 1920x1080 en yüksek ayarlarda FPS değerlerini bekliyoruz senden MotojeN

Artyom'un rus aksanlı ingilizcesine hastaydım.
introyu da eklim bari :cherry:

Metro 2033- 1920x1080 en yüksek ayarlarda FPS değerlerini bekliyoruz senden
MotojeN

Artyom'un rus aksanlı ingilizcesine hastaydım.
introyu da eklim bari :cherry:

http://www.youtube.com/watch?v=8P7znduSyl0

Fps ye nasıl bakcaz bilmem ama Metro 2033 degil Last Light oynuyorm şuan crysis 3 bitti ama cryisis 3 harbiden dehset bi oyun yani Metal Gear Solid Guns of the Patriots 1 Crysis3 2 numara benim için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

Motorjen motoruna binip gezsenya ne
uğraşıyosun ekran kartının derecesiyle default neyse öyle kalsın

390 duke u test ettikden sonra diger motorlardan soğudu m :D az kaldi 390 duke a alınca bol bol resim eklerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------

ben pc nin tamamen fabrika ayarları ile kullanılması taraftarıyım yapılan overclok ve benzeri hız artırmalar bilen bir kişi tarafından kontrol altında yapılmadında daha büyük sorunlar teşkil etmektedir.[/QUOTE]

Zotac GeForce Gtx 670 AMP! Edition
ekran kartı yani fabrika çıkışı overclock lu 2yil garanti var ve sitede fatura no ile kaydolma şartıyla 5 sene mi ne daha garantisi veriyor ama ne kadar güvenlidir bilmem :D

Fps ye nasıl bakcaz bilmem ama Metro 2033 degil Last Light oynuyorm şuan crysis 3 bitti ama cryisis 3 harbiden dehset bi oyun yani Metal Gear Solid Guns of the Patriots 1 Crysis3 2 numara benim için.

Vay demek MEtro LAst Night oynuyosun, çok ii .
FPS için meşhur FRAPS diye bir program var . download edebilirsin . bedava .

http://www.fraps.com

yükledikten sonra oyunu çalıştırmadan önce fraps i çalıştırıyosun .
sonra oyun açılınca ekranın köşesinde anlık FPS değerin gözüküyo .

Ayrıca anlık screenshot da alabilirsin veya Video da çekebilirsin Fraps le . youtube daki oyun videolarının çoğu fraps ile çekilmiştir.

13 sene almanyada kaldım 8 sene okudum böyle bisi duymadim:D stayn dediğin stein yani taş demek gerisini çözemedim. :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------

bi 8 sene daha okuman lazım demek ki..

ccc kreuzberg36 ccc

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar